Kloak Vodskov

» Få 3 tilbud på kloakservice Få en god pris på arbejdet med din kloak i Vodskov

Er din kloak begyndt at lugte? Eller er den stoppet til? Uanset hvad du har af problemer med din kloak i Vodskov, er du kommet til rette sted. Her har vi nemlig samlet alle autoriserede kloakmestre i Vodskov, så du hurtigt og nemt kan kontakte et kloakfirma, som kan hjælpe dig uanset, om det handler om kloakrenovering, slamsugning, tv-inspektion eller noget helt fjerde.

Vil du gerne have en god pris på kloakarbejde, kan du bestille 3 tilbud helt gratis og uforpligtende.

Så vil 3 autoriserede kloakmestre kontakte dig i løbet af få hverdage. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser og få overblik over prisniveauet for kloakarbejde i Vodskov og omegn.

» Få 3 tilbud på kloakservice

VVS Installatøren ApS
Vodskov Kirkevej 22
9310 Vodskov

98 29 31 10


Scanbond A/S
Skivervej 115
9310 Vodskov

98 25 56 04


Vodskov Murer-Entreprenørforretning A/S
Følfodvej 30
9310 Vodskov

98 29 35 05


SKL Bolig ApS
Plovhusene 7D
9310 Vodskov

40 41 57 20


Holm El & VVS A/S
Følfodvej 15
9310 Vodskov

98 29 39 66


Entreprenørfirmaet Poul Erik Nielsen A/S
Halsvej 190, Vester Hassing
9310 Vodskov

98 25 67 42


Kjærsgaard & Simonsen ApS
Følfodvej 22
9310 Vodskov

98 29 39 77


Langholt Maskinstations Autoriserede Kloakmesterfirma ApS
Horsensvej 66
9310 Vodskov

98 25 64 88Husk at en kloakmester skal være autoriseret

For det meste skal man være autoriseret som kloakmester for at udføre kloakarbejde. Det er et lovkrav, at man har den nødvendige uddannelse, hvis man skal slutte en kloak til det offentlige kloaknet. Formålet er blandt andet at sikre, at spildevand bliver behandlet korrekt, for det kan få alvorlige konsekvenser, hvis der sker fejl.

Autorisationen kan du betragte som din garanti for, at arbejdet med din kloak i Vodskov bliver udført korrekt og efter de gældende regler. En autoriseret kloakmester vil desuden altid være forsikret, så du er dækket ind, hvis arbejdet med din kloak ikke er udført korrekt.

Er du i tvivl om, hvorvidt lige præcis problemet med din kloak kræver, at man er autoriseret kloakmester, kan du prøve at henvende dig til Aalborg Kommune. Forvaltningen kan fortælle dig helt præcist, hvem der må udføre en opgave som fx kloakrenovering, slamsugning eller nedlægning af dræn.

Du kan også finde information om, hvad du må og ikke må på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en helt opdateret oversigt over autoriserede kloakmestre, som kan hjælpe dig med din kloak i Vodskov.

Hjælpen er nær til din kloak i Vodskov

Det er aldrig rart at have problemer med en kloak. Vodskov og omegn huser heldigvis flere kloakmestre, som kan hjælpe dig med forskellige opgaver som fx etablering af kloak, nedgravning af dræn, højvandslukke, slamsugning, kloakspuling, tv-inspektion, brøndrenovering, rotteskader og strømpeforing.

Få en god pris på arbejdet med din kloak i Vodskov