Kloak Virum

» Få 3 tilbud på kloakservice Få en god pris på arbejdet med din kloak i Virum

Er din kloak begyndt at lugte? Eller er den stoppet til? Uanset hvad du har af problemer med din kloak i Virum, er du kommet til rette sted. Her har vi nemlig samlet alle autoriserede kloakmestre i Virum, så du hurtigt og nemt kan kontakte et kloakfirma, som kan hjælpe dig uanset, om det handler om kloakrenovering, slamsugning, tv-inspektion eller noget helt fjerde.

Vil du gerne have en god pris på kloakarbejde, kan du bestille 3 tilbud helt gratis og uforpligtende.

Så vil 3 autoriserede kloakmestre kontakte dig i løbet af få hverdage. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser og få overblik over prisniveauet for kloakarbejde i Virum og omegn.

» Få 3 tilbud på kloakservice

Ole D. Hede Anlæg og Kloak Service
Bispebakken 5
2830 Virum

23 60 62 94


Skaarup VVS ApS
Virumgade 7 - 9
2830 Virum

45 85 03 88


Brdr. Thaning VVS og Kloak ApS
Parcelvej 95
2830 Virum

89 88 31 52


Knud Thrane-Rasmussen VVS-Virksomhed ApS
Grønnevej 139
2830 Virum

45 85 83 95


CB-Byg ApS
Valmuemarken 36
2830 Virum

40 26 22 00


Anlægsgartner Hagbard Molin ApS
Peder Godskes Vej 14
2830 Virum

43 63 01 22Husk at en kloakmester skal være autoriseret

For det meste skal man være autoriseret som kloakmester for at udføre kloakarbejde. Det er et lovkrav, at man har den nødvendige uddannelse, hvis man skal slutte en kloak til det offentlige kloaknet. Formålet er blandt andet at sikre, at spildevand bliver behandlet korrekt, for det kan få alvorlige konsekvenser, hvis der sker fejl.

Autorisationen kan du betragte som din garanti for, at arbejdet med din kloak i Virum bliver udført korrekt og efter de gældende regler. En autoriseret kloakmester vil desuden altid være forsikret, så du er dækket ind, hvis arbejdet med din kloak ikke er udført korrekt.

Er du i tvivl om, hvorvidt lige præcis problemet med din kloak kræver, at man er autoriseret kloakmester, kan du prøve at henvende dig til Lyngby-Taarbæk Kommune. Forvaltningen kan fortælle dig helt præcist, hvem der må udføre en opgave som fx kloakrenovering, slamsugning eller nedlægning af dræn.

Du kan også finde information om, hvad du må og ikke må på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en helt opdateret oversigt over autoriserede kloakmestre, som kan hjælpe dig med din kloak i Virum.

Hjælpen er nær til din kloak i Virum

Det er aldrig rart at have problemer med en kloak. Virum og omegn huser heldigvis flere kloakmestre, som kan hjælpe dig med forskellige opgaver som fx etablering af kloak, nedgravning af dræn, højvandslukke, slamsugning, kloakspuling, tv-inspektion, brøndrenovering, rotteskader og strømpeforing.

Få en god pris på arbejdet med din kloak i Virum