Kloak Vinderup

» Få 3 tilbud på kloakservice Få en god pris på arbejdet med din kloak i Vinderup

Er din kloak begyndt at lugte? Eller er den stoppet til? Uanset hvad du har af problemer med din kloak i Vinderup, er du kommet til rette sted. Her har vi nemlig samlet alle autoriserede kloakmestre i Vinderup, så du hurtigt og nemt kan kontakte et kloakfirma, som kan hjælpe dig uanset, om det handler om kloakrenovering, slamsugning, tv-inspektion eller noget helt fjerde.

Vil du gerne have en god pris på kloakarbejde, kan du bestille 3 tilbud helt gratis og uforpligtende.

Så vil 3 autoriserede kloakmestre kontakte dig i løbet af få hverdage. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser og få overblik over prisniveauet for kloakarbejde i Vinderup og omegn.

» Få 3 tilbud på kloakservice

Entreprenørfirmaet Ole Vestergaard ApS
Hovgårdvej 17
7830 Vinderup

97 44 24 24


Preben Poulsen Entreprenørfirma ApS
Virkelyst 4, Herrup
7830 Vinderup

97 45 26 15


Vinderup Entreprenørforretning A/S
Toften 24
7830 Vinderup

97 44 12 05


MTJ Industriservice ApS
Hailkjærvej 3
7830 Vinderup

97 44 88 10


Tømrermester Erik Jensen ApS
Stationsvej 13
7830 Vinderup

97 44 23 44


Entreprenør Steen Loftager ApS
Nørgårdsvej 3
7830 Vinderup

20 28 37 41​


TM Entreprenørfirma ApS
Nr. Bjertvej 8
7830 Vinderup

40 10 40 28​Husk at en kloakmester skal være autoriseret

For det meste skal man være autoriseret som kloakmester for at udføre kloakarbejde. Det er et lovkrav, at man har den nødvendige uddannelse, hvis man skal slutte en kloak til det offentlige kloaknet. Formålet er blandt andet at sikre, at spildevand bliver behandlet korrekt, for det kan få alvorlige konsekvenser, hvis der sker fejl.

Autorisationen kan du betragte som din garanti for, at arbejdet med din kloak i Vinderup bliver udført korrekt og efter de gældende regler. En autoriseret kloakmester vil desuden altid være forsikret, så du er dækket ind, hvis arbejdet med din kloak ikke er udført korrekt.

Er du i tvivl om, hvorvidt lige præcis problemet med din kloak kræver, at man er autoriseret kloakmester, kan du prøve at henvende dig til Holstebro Kommune. Forvaltningen kan fortælle dig helt præcist, hvem der må udføre en opgave som fx kloakrenovering, slamsugning eller nedlægning af dræn.

Du kan også finde information om, hvad du må og ikke må på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en helt opdateret oversigt over autoriserede kloakmestre, som kan hjælpe dig med din kloak i Vinderup.

Hjælpen er nær til din kloak i Vinderup

Det er aldrig rart at have problemer med en kloak. Vinderup og omegn huser heldigvis flere kloakmestre, som kan hjælpe dig med forskellige opgaver som fx etablering af kloak, nedgravning af dræn, højvandslukke, slamsugning, kloakspuling, tv-inspektion, brøndrenovering, rotteskader og strømpeforing.

Få en god pris på arbejdet med din kloak i Vinderup