Kloak Viby Sjælland

» Få 3 tilbud på kloakservice Få en god pris på arbejdet med din kloak i Viby Sjælland

Er din kloak begyndt at lugte? Eller er den stoppet til? Uanset hvad du har af problemer med din kloak i Viby Sjælland, er du kommet til rette sted. Her har vi nemlig samlet alle autoriserede kloakmestre i Viby Sjælland, så du hurtigt og nemt kan kontakte et kloakfirma, som kan hjælpe dig uanset, om det handler om kloakrenovering, slamsugning, tv-inspektion eller noget helt fjerde.

Vil du gerne have en god pris på kloakarbejde, kan du bestille 3 tilbud helt gratis og uforpligtende.

Så vil 3 autoriserede kloakmestre kontakte dig i løbet af få hverdage. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser og få overblik over prisniveauet for kloakarbejde i Viby Sjælland og omegn.

» Få 3 tilbud på kloakservice

Kloakmester Claus Snedker
Ørstedvej 46
4130 Viby Sjælland

46 19 54 21


Søren Grøn & Søn ApS
Udmarksvej 13, Trulestrup
4130 Viby Sjælland

46 36 55 76


Skovhytten
Byvejen 48
4130 Viby Sjælland

46 49 78 69


Dahlgaard og Nyholm ApS
Byvejen 58
4130 Viby Sjælland

28 69 19 99


Den Alsidige Kloak ApS
Birkedhøjvej 3
4130 Viby Sjælland

29 43 88 80


Aut. Kloakmester & Entreprenør Mikael Aunskov
Solsortevej 15
4130 Viby Sjælland

40 88 58 30Husk at en kloakmester skal være autoriseret

For det meste skal man være autoriseret som kloakmester for at udføre kloakarbejde. Det er et lovkrav, at man har den nødvendige uddannelse, hvis man skal slutte en kloak til det offentlige kloaknet. Formålet er blandt andet at sikre, at spildevand bliver behandlet korrekt, for det kan få alvorlige konsekvenser, hvis der sker fejl.

Autorisationen kan du betragte som din garanti for, at arbejdet med din kloak i Viby Sjælland bliver udført korrekt og efter de gældende regler. En autoriseret kloakmester vil desuden altid være forsikret, så du er dækket ind, hvis arbejdet med din kloak ikke er udført korrekt.

Er du i tvivl om, hvorvidt lige præcis problemet med din kloak kræver, at man er autoriseret kloakmester, kan du prøve at henvende dig til Roskilde Kommune. Forvaltningen kan fortælle dig helt præcist, hvem der må udføre en opgave som fx kloakrenovering, slamsugning eller nedlægning af dræn.

Du kan også finde information om, hvad du må og ikke må på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en helt opdateret oversigt over autoriserede kloakmestre, som kan hjælpe dig med din kloak i Viby Sjælland.

Hjælpen er nær til din kloak i Viby Sjælland

Det er aldrig rart at have problemer med en kloak. Viby Sjælland og omegn huser heldigvis flere kloakmestre, som kan hjælpe dig med forskellige opgaver som fx etablering af kloak, nedgravning af dræn, højvandslukke, slamsugning, kloakspuling, tv-inspektion, brøndrenovering, rotteskader og strømpeforing.

Få en god pris på arbejdet med din kloak i Viby Sjælland