Kloak Vallensbæk Strand

» Få 3 tilbud på kloakservice Få en god pris på arbejdet med din kloak i Vallensbæk Strand

Er din kloak begyndt at lugte? Eller er den stoppet til? Uanset hvad du har af problemer med din kloak i Vallensbæk Strand, er du kommet til rette sted. Her har vi nemlig samlet alle autoriserede kloakmestre i Vallensbæk Strand, så du hurtigt og nemt kan kontakte et kloakfirma, som kan hjælpe dig uanset, om det handler om kloakrenovering, slamsugning, tv-inspektion eller noget helt fjerde.

Vil du gerne have en god pris på kloakarbejde, kan du bestille 3 tilbud helt gratis og uforpligtende.

Så vil 3 autoriserede kloakmestre kontakte dig i løbet af få hverdage. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser og få overblik over prisniveauet for kloakarbejde i Vallensbæk Strand og omegn.

» Få 3 tilbud på kloakservice

Scheller, Hougaard & Petersen A/S
Vejlegårdsvej 65
2665 Vallensbæk Strand

43 73 21 05


Regnvandssikring ApS
Bækkeskovvej 25
2665 Vallensbæk Strand

31 46 61 46


Max E. Karer ApS
Hyttebovej 48
2665 Vallensbæk Strand

40 77 78 05


Smeden VVS ApS
Gisselfeldvej 10
2665 Vallensbæk Strand

43 73 16 00


Teichert ApS
Margrethevænget 6
2665 Vallensbæk Strand

53 53 43 32Husk at en kloakmester skal være autoriseret

For det meste skal man være autoriseret som kloakmester for at udføre kloakarbejde. Det er et lovkrav, at man har den nødvendige uddannelse, hvis man skal slutte en kloak til det offentlige kloaknet. Formålet er blandt andet at sikre, at spildevand bliver behandlet korrekt, for det kan få alvorlige konsekvenser, hvis der sker fejl.

Autorisationen kan du betragte som din garanti for, at arbejdet med din kloak i Vallensbæk Strand bliver udført korrekt og efter de gældende regler. En autoriseret kloakmester vil desuden altid være forsikret, så du er dækket ind, hvis arbejdet med din kloak ikke er udført korrekt.

Er du i tvivl om, hvorvidt lige præcis problemet med din kloak kræver, at man er autoriseret kloakmester, kan du prøve at henvende dig til Vallensbæk Kommune. Forvaltningen kan fortælle dig helt præcist, hvem der må udføre en opgave som fx kloakrenovering, slamsugning eller nedlægning af dræn.

Du kan også finde information om, hvad du må og ikke må på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en helt opdateret oversigt over autoriserede kloakmestre, som kan hjælpe dig med din kloak i Vallensbæk Strand.

Hjælpen er nær til din kloak i Vallensbæk Strand

Det er aldrig rart at have problemer med en kloak. Vallensbæk Strand og omegn huser heldigvis flere kloakmestre, som kan hjælpe dig med forskellige opgaver som fx etablering af kloak, nedgravning af dræn, højvandslukke, slamsugning, kloakspuling, tv-inspektion, brøndrenovering, rotteskader og strømpeforing.

Få en god pris på arbejdet med din kloak i Vallensbæk Strand