Kloak Valby

» Få 3 tilbud på kloakservice Få en god pris på arbejdet med din kloak i Valby

Er din kloak begyndt at lugte? Eller er den stoppet til? Uanset hvad du har af problemer med din kloak i Valby, er du kommet til rette sted. Her har vi nemlig samlet alle autoriserede kloakmestre i Valby, så du hurtigt og nemt kan kontakte et kloakfirma, som kan hjælpe dig uanset, om det handler om kloakrenovering, slamsugning, tv-inspektion eller noget helt fjerde.

Vil du gerne have en god pris på kloakarbejde, kan du bestille 3 tilbud helt gratis og uforpligtende.

Så vil 3 autoriserede kloakmestre kontakte dig i løbet af få hverdage. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser og få overblik over prisniveauet for kloakarbejde i Valby og omegn.

» Få 3 tilbud på kloakservice

Aut. Kloakmester Bent Nordentoft
Peder Hjorts Vej 13
2500 Valby

40 30 70 00


Kloakmester MKMH
Skyttegårdsvej 15
2500 Valby

40 59 51 87


HG Service A/S
Høffdingsvej 24
2500 Valby

33 24 72 12


Murerfirmaet TM2 Byg ApS
Valby Langgade 39A
2500 Valby

38 88 89 93


Promurer.dk ApS
Toftebakkevej 30
2500 Valby

30 13 71 33


Haugaard & Omegnens VVS A/S
Borghaven 1-3
2500 Valby

36 16 11 77Husk at en kloakmester skal være autoriseret

For det meste skal man være autoriseret som kloakmester for at udføre kloakarbejde. Det er et lovkrav, at man har den nødvendige uddannelse, hvis man skal slutte en kloak til det offentlige kloaknet. Formålet er blandt andet at sikre, at spildevand bliver behandlet korrekt, for det kan få alvorlige konsekvenser, hvis der sker fejl.

Autorisationen kan du betragte som din garanti for, at arbejdet med din kloak i Valby bliver udført korrekt og efter de gældende regler. En autoriseret kloakmester vil desuden altid være forsikret, så du er dækket ind, hvis arbejdet med din kloak ikke er udført korrekt.

Er du i tvivl om, hvorvidt lige præcis problemet med din kloak kræver, at man er autoriseret kloakmester, kan du prøve at henvende dig til Københavns Kommune. Forvaltningen kan fortælle dig helt præcist, hvem der må udføre en opgave som fx kloakrenovering, slamsugning eller nedlægning af dræn.

Du kan også finde information om, hvad du må og ikke må på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en helt opdateret oversigt over autoriserede kloakmestre, som kan hjælpe dig med din kloak i Valby.

Hjælpen er nær til din kloak i Valby

Det er aldrig rart at have problemer med en kloak. Valby og omegn huser heldigvis flere kloakmestre, som kan hjælpe dig med forskellige opgaver som fx etablering af kloak, nedgravning af dræn, højvandslukke, slamsugning, kloakspuling, tv-inspektion, brøndrenovering, rotteskader og strømpeforing.

Få en god pris på arbejdet med din kloak i Valby