Kloak Værløse

» Få 3 tilbud på kloakservice Få en god pris på arbejdet med din kloak i Værløse

Er din kloak begyndt at lugte? Eller er den stoppet til? Uanset hvad du har af problemer med din kloak i Værløse, er du kommet til rette sted. Her har vi nemlig samlet alle autoriserede kloakmestre i Værløse, så du hurtigt og nemt kan kontakte et kloakfirma, som kan hjælpe dig uanset, om det handler om kloakrenovering, slamsugning, tv-inspektion eller noget helt fjerde.

Vil du gerne have en god pris på kloakarbejde, kan du bestille 3 tilbud helt gratis og uforpligtende.

Så vil 3 autoriserede kloakmestre kontakte dig i løbet af få hverdage. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser og få overblik over prisniveauet for kloakarbejde i Værløse og omegn.

» Få 3 tilbud på kloakservice

TB Kloak ApS
Hareskovhvilevej 8
3500 Værløse

61 67 47 39


Entreprenørfirmaet Michael Hammer ApS
Skovmose Allé 62
3500 Værløse

21 29 68 63


K.J. Brolægger & Entreprenør af 1. maj 2000 ApS
Lejrvej 17
3500 Værløse

40 20 5​7 33


DNE Fundering
Ny Vestergårdsvej 11
3500 Værløse

44 35 08 11


GT-Byg
Lille Værløsevej 73
3500 Værløse

20 65 36 39Husk at en kloakmester skal være autoriseret

For det meste skal man være autoriseret som kloakmester for at udføre kloakarbejde. Det er et lovkrav, at man har den nødvendige uddannelse, hvis man skal slutte en kloak til det offentlige kloaknet. Formålet er blandt andet at sikre, at spildevand bliver behandlet korrekt, for det kan få alvorlige konsekvenser, hvis der sker fejl.

Autorisationen kan du betragte som din garanti for, at arbejdet med din kloak i Værløse bliver udført korrekt og efter de gældende regler. En autoriseret kloakmester vil desuden altid være forsikret, så du er dækket ind, hvis arbejdet med din kloak ikke er udført korrekt.

Er du i tvivl om, hvorvidt lige præcis problemet med din kloak kræver, at man er autoriseret kloakmester, kan du prøve at henvende dig til Furesø Kommune. Forvaltningen kan fortælle dig helt præcist, hvem der må udføre en opgave som fx kloakrenovering, slamsugning eller nedlægning af dræn.

Du kan også finde information om, hvad du må og ikke må på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en helt opdateret oversigt over autoriserede kloakmestre, som kan hjælpe dig med din kloak i Værløse.

Hjælpen er nær til din kloak i Værløse

Det er aldrig rart at have problemer med en kloak. Værløse og omegn huser heldigvis flere kloakmestre, som kan hjælpe dig med forskellige opgaver som fx etablering af kloak, nedgravning af dræn, højvandslukke, slamsugning, kloakspuling, tv-inspektion, brøndrenovering, rotteskader og strømpeforing.

Få en god pris på arbejdet med din kloak i Værløse