Kloak Taastrup

» Få 3 tilbud på kloakservice Få en god pris på arbejdet med din kloak i Taastrup

Er din kloak begyndt at lugte? Eller er den stoppet til? Uanset hvad du har af problemer med din kloak i Taastrup, er du kommet til rette sted. Her har vi nemlig samlet alle autoriserede kloakmestre i Taastrup, så du hurtigt og nemt kan kontakte et kloakfirma, som kan hjælpe dig uanset, om det handler om kloakrenovering, slamsugning, tv-inspektion eller noget helt fjerde.

Vil du gerne have en god pris på kloakarbejde, kan du bestille 3 tilbud helt gratis og uforpligtende.

Så vil 3 autoriserede kloakmestre kontakte dig i løbet af få hverdage. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser og få overblik over prisniveauet for kloakarbejde i Taastrup og omegn.

» Få 3 tilbud på kloakservice

VVS og Kloak ApS
Taastrup Hovedgade 161
2630 Taastrup

89 88 34 74


ABAK Kloakservice A/S
Vandmestervej 12
2630 Taastrup

70 26 64 66


Wicotec Kirkebjerg A/S
Roskildevej 338
2630 Taastrup

44 22 00 00


F.J. Poulsen A/S
Snubbekorsvej 8
2630 Taastrup

46 76 92 44


Sydkystens Brolægning og Kloak
Rugvænget 33
2630 Taastrup

78 74 95 56


E.K. Entreprise A/S
Kuldyssen 8
2630 Taastrup

43 99 26 99​


Nestén Byg & Anlæg ApS
Piletoften 22
2630 Taastrup

40 20 40 40Husk at en kloakmester skal være autoriseret

For det meste skal man være autoriseret som kloakmester for at udføre kloakarbejde. Det er et lovkrav, at man har den nødvendige uddannelse, hvis man skal slutte en kloak til det offentlige kloaknet. Formålet er blandt andet at sikre, at spildevand bliver behandlet korrekt, for det kan få alvorlige konsekvenser, hvis der sker fejl.

Autorisationen kan du betragte som din garanti for, at arbejdet med din kloak i Taastrup bliver udført korrekt og efter de gældende regler. En autoriseret kloakmester vil desuden altid være forsikret, så du er dækket ind, hvis arbejdet med din kloak ikke er udført korrekt.

Er du i tvivl om, hvorvidt lige præcis problemet med din kloak kræver, at man er autoriseret kloakmester, kan du prøve at henvende dig til Høje-Taastrup Kommune. Forvaltningen kan fortælle dig helt præcist, hvem der må udføre en opgave som fx kloakrenovering, slamsugning eller nedlægning af dræn.

Du kan også finde information om, hvad du må og ikke må på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en helt opdateret oversigt over autoriserede kloakmestre, som kan hjælpe dig med din kloak i Taastrup.

Hjælpen er nær til din kloak i Taastrup

Det er aldrig rart at have problemer med en kloak. Taastrup og omegn huser heldigvis flere kloakmestre, som kan hjælpe dig med forskellige opgaver som fx etablering af kloak, nedgravning af dræn, højvandslukke, slamsugning, kloakspuling, tv-inspektion, brøndrenovering, rotteskader og strømpeforing.

Få en god pris på arbejdet med din kloak i Taastrup