Kloak Sydals

» Få 3 tilbud på kloakservice Få en god pris på arbejdet med din kloak i Sydals

Er din kloak begyndt at lugte? Eller er den stoppet til? Uanset hvad du har af problemer med din kloak i Sydals, er du kommet til rette sted. Her har vi nemlig samlet alle autoriserede kloakmestre i Sydals, så du hurtigt og nemt kan kontakte et kloakfirma, som kan hjælpe dig uanset, om det handler om kloakrenovering, slamsugning, tv-inspektion eller noget helt fjerde.

Vil du gerne have en god pris på kloakarbejde, kan du bestille 3 tilbud helt gratis og uforpligtende.

Så vil 3 autoriserede kloakmestre kontakte dig i løbet af få hverdage. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser og få overblik over prisniveauet for kloakarbejde i Sydals og omegn.

» Få 3 tilbud på kloakservice

Aut. Kloakmester Hans Skovmand v/ Anni Skovmand
Nørregade 14 A
6470 Sydals

​74 40 44 72


Kegnæs Kloak & Belægning
Vestermark 12
6470 Sydals

40 43 97 79


Sydbyg ApS
Østervej 22
6470 Sydals

​20 26 67 44


Duus Have og Anlæg
Mommarkvej 321
6470 Sydals

51 29 24 06


H.S. Entreprenørservice
Lysabildgade 77
6470 Sydals

23 30 40 95


Entreprenør & Aut. Kloakmester Perregaard
Rubæk 14, Skovbyballe
6470 Sydals

74 40 44 00


Aut. Kloakmester Carsten Jespersen
Ramsherred 1
6470 Sydals

40 19 61 69


E.S. Brolægger og Entreprenør
Lillehave 45
6470 Sydals

40 17 44 72Husk at en kloakmester skal være autoriseret

For det meste skal man være autoriseret som kloakmester for at udføre kloakarbejde. Det er et lovkrav, at man har den nødvendige uddannelse, hvis man skal slutte en kloak til det offentlige kloaknet. Formålet er blandt andet at sikre, at spildevand bliver behandlet korrekt, for det kan få alvorlige konsekvenser, hvis der sker fejl.

Autorisationen kan du betragte som din garanti for, at arbejdet med din kloak i Sydals bliver udført korrekt og efter de gældende regler. En autoriseret kloakmester vil desuden altid være forsikret, så du er dækket ind, hvis arbejdet med din kloak ikke er udført korrekt.

Er du i tvivl om, hvorvidt lige præcis problemet med din kloak kræver, at man er autoriseret kloakmester, kan du prøve at henvende dig til Sønderborg Kommune. Forvaltningen kan fortælle dig helt præcist, hvem der må udføre en opgave som fx kloakrenovering, slamsugning eller nedlægning af dræn.

Du kan også finde information om, hvad du må og ikke må på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en helt opdateret oversigt over autoriserede kloakmestre, som kan hjælpe dig med din kloak i Sydals.

Hjælpen er nær til din kloak i Sydals

Det er aldrig rart at have problemer med en kloak. Sydals og omegn huser heldigvis flere kloakmestre, som kan hjælpe dig med forskellige opgaver som fx etablering af kloak, nedgravning af dræn, højvandslukke, slamsugning, kloakspuling, tv-inspektion, brøndrenovering, rotteskader og strømpeforing.

Få en god pris på arbejdet med din kloak i Sydals