Kloak Stoholm Jyll

» Få 3 tilbud på kloakservice Få en god pris på arbejdet med din kloak i Stoholm Jyll

Er din kloak begyndt at lugte? Eller er den stoppet til? Uanset hvad du har af problemer med din kloak i Stoholm Jyll, er du kommet til rette sted. Her har vi nemlig samlet alle autoriserede kloakmestre i Stoholm Jyll, så du hurtigt og nemt kan kontakte et kloakfirma, som kan hjælpe dig uanset, om det handler om kloakrenovering, slamsugning, tv-inspektion eller noget helt fjerde.

Vil du gerne have en god pris på kloakarbejde, kan du bestille 3 tilbud helt gratis og uforpligtende.

Så vil 3 autoriserede kloakmestre kontakte dig i løbet af få hverdage. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser og få overblik over prisniveauet for kloakarbejde i Stoholm Jyll og omegn.

» Få 3 tilbud på kloakservice

Aut. Kloakmester Jens Søgård Jensen
Genvej 7, Ø. Børsting
7850 Stoholm Jyll
7850 Stoholm Jyll

24 98 15 45


Kloakmester Kim Madsen ApS
Engblommevej 8
7850 Stoholm Jyll

61 68 53 65


Aut. Kloakmester Jens Dalsgaard
Ø. Børstingvej 3, Iglsø
7850 Stoholm Jyll

97 54 53 59


Tage Jensen Stoholm A/S
Dornen 7
7850 Stoholm Jyll

97 54 13 65Husk at en kloakmester skal være autoriseret

For det meste skal man være autoriseret som kloakmester for at udføre kloakarbejde. Det er et lovkrav, at man har den nødvendige uddannelse, hvis man skal slutte en kloak til det offentlige kloaknet. Formålet er blandt andet at sikre, at spildevand bliver behandlet korrekt, for det kan få alvorlige konsekvenser, hvis der sker fejl.

Autorisationen kan du betragte som din garanti for, at arbejdet med din kloak i Stoholm Jyll bliver udført korrekt og efter de gældende regler. En autoriseret kloakmester vil desuden altid være forsikret, så du er dækket ind, hvis arbejdet med din kloak ikke er udført korrekt.

Er du i tvivl om, hvorvidt lige præcis problemet med din kloak kræver, at man er autoriseret kloakmester, kan du prøve at henvende dig til Viborg Kommune. Forvaltningen kan fortælle dig helt præcist, hvem der må udføre en opgave som fx kloakrenovering, slamsugning eller nedlægning af dræn.

Du kan også finde information om, hvad du må og ikke må på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en helt opdateret oversigt over autoriserede kloakmestre, som kan hjælpe dig med din kloak i Stoholm Jyll.

Hjælpen er nær til din kloak i Stoholm Jyll

Det er aldrig rart at have problemer med en kloak. Stoholm Jyll og omegn huser heldigvis flere kloakmestre, som kan hjælpe dig med forskellige opgaver som fx etablering af kloak, nedgravning af dræn, højvandslukke, slamsugning, kloakspuling, tv-inspektion, brøndrenovering, rotteskader og strømpeforing.

Få en god pris på arbejdet med din kloak i Stoholm Jyll