Kloak Skævinge

» Få 3 tilbud på kloakservice Få en god pris på arbejdet med din kloak i Skævinge

Er din kloak begyndt at lugte? Eller er den stoppet til? Uanset hvad du har af problemer med din kloak i Skævinge, er du kommet til rette sted. Her har vi nemlig samlet alle autoriserede kloakmestre i Skævinge, så du hurtigt og nemt kan kontakte et kloakfirma, som kan hjælpe dig uanset, om det handler om kloakrenovering, slamsugning, tv-inspektion eller noget helt fjerde.

Vil du gerne have en god pris på kloakarbejde, kan du bestille 3 tilbud helt gratis og uforpligtende.

Så vil 3 autoriserede kloakmestre kontakte dig i løbet af få hverdage. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser og få overblik over prisniveauet for kloakarbejde i Skævinge og omegn.

» Få 3 tilbud på kloakservice

Kildebogård Entreprenørservice ApS
Strølillevej 9
3320 Skævinge

40 30 86 55


Dyrelund Entreprise
Strøvej 78
3320 Skævinge

24 52 38 39


Aut. Kloakmester Carsten Jensen
Toftevangen 7, Meløse
3320 Skævinge

48 21 01 60


Engholm Entreprise ApS
Strøvej 81
3320 Skævinge

40 57 73 35


Aut. Kloakmester Hans Christian Ridder
Meløsevej 19
3320 Skævinge

48 28 41 85


JDT Havepleje & Anlæg
Meløsevej 33
3320 Skævinge

48 28 48 00


PT Entreprise ApS
Kildevænget 21
3320 Skævinge

21 22 23 23


Damotek Profil A/S
Industrivænget 8
3320 Skævinge

48 25 03 58Husk at en kloakmester skal være autoriseret

For det meste skal man være autoriseret som kloakmester for at udføre kloakarbejde. Det er et lovkrav, at man har den nødvendige uddannelse, hvis man skal slutte en kloak til det offentlige kloaknet. Formålet er blandt andet at sikre, at spildevand bliver behandlet korrekt, for det kan få alvorlige konsekvenser, hvis der sker fejl.

Autorisationen kan du betragte som din garanti for, at arbejdet med din kloak i Skævinge bliver udført korrekt og efter de gældende regler. En autoriseret kloakmester vil desuden altid være forsikret, så du er dækket ind, hvis arbejdet med din kloak ikke er udført korrekt.

Er du i tvivl om, hvorvidt lige præcis problemet med din kloak kræver, at man er autoriseret kloakmester, kan du prøve at henvende dig til Hillerød Kommune. Forvaltningen kan fortælle dig helt præcist, hvem der må udføre en opgave som fx kloakrenovering, slamsugning eller nedlægning af dræn.

Du kan også finde information om, hvad du må og ikke må på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en helt opdateret oversigt over autoriserede kloakmestre, som kan hjælpe dig med din kloak i Skævinge.

Hjælpen er nær til din kloak i Skævinge

Det er aldrig rart at have problemer med en kloak. Skævinge og omegn huser heldigvis flere kloakmestre, som kan hjælpe dig med forskellige opgaver som fx etablering af kloak, nedgravning af dræn, højvandslukke, slamsugning, kloakspuling, tv-inspektion, brøndrenovering, rotteskader og strømpeforing.

Få en god pris på arbejdet med din kloak i Skævinge

Her på siden kan du få tre tilbud på kloakarbejde. Vil du gerne have et godt tilbud på andre opgaver, som fx kræver en murer eller en maler, er det også muligt.