Kloak Skærbæk

» Få 3 tilbud på kloakservice Få en god pris på arbejdet med din kloak i Skærbæk

Er din kloak begyndt at lugte? Eller er den stoppet til? Uanset hvad du har af problemer med din kloak i Skærbæk, er du kommet til rette sted. Her har vi nemlig samlet alle autoriserede kloakmestre i Skærbæk, så du hurtigt og nemt kan kontakte et kloakfirma, som kan hjælpe dig uanset, om det handler om kloakrenovering, slamsugning, tv-inspektion eller noget helt fjerde.

Vil du gerne have en god pris på kloakarbejde, kan du bestille 3 tilbud helt gratis og uforpligtende.

Så vil 3 autoriserede kloakmestre kontakte dig i løbet af få hverdage. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser og få overblik over prisniveauet for kloakarbejde i Skærbæk og omegn.

» Få 3 tilbud på kloakservice

Entreprenør Niels-Kristian Nissen
Sønderhedevej 56, Gånsager
6780 Skærbæk

74 75 73 85


Drengsted Entreprenørfirma A/S
Drengstedvej 36, Drengsted
6780 Skærbæk

73 75 42 00


Døstrup Maskinstation
Landevejen 65, Døstrup
6780 Skærbæk

74 75 41 38


TK Belægning
Ullerupvej 50
6780 Skærbæk

73 75 40 91


TD Møller A/S
Østerlundvej 37 a
6780 Skærbæk

30 57 76 75


Vognmand & Entreprenør Mads Vejrup
Algade 70
6780 Skærbæk

74 75 44 12


BB Kloak & VVS
Vester Gasse 14
6780 Skærbæk

28 91 46 01


Jens Chr. Multiservice
Landevejen 31
6780 Skærbæk

53 28 00 25Husk at en kloakmester skal være autoriseret

For det meste skal man være autoriseret som kloakmester for at udføre kloakarbejde. Det er et lovkrav, at man har den nødvendige uddannelse, hvis man skal slutte en kloak til det offentlige kloaknet. Formålet er blandt andet at sikre, at spildevand bliver behandlet korrekt, for det kan få alvorlige konsekvenser, hvis der sker fejl.

Autorisationen kan du betragte som din garanti for, at arbejdet med din kloak i Skærbæk bliver udført korrekt og efter de gældende regler. En autoriseret kloakmester vil desuden altid være forsikret, så du er dækket ind, hvis arbejdet med din kloak ikke er udført korrekt.

Er du i tvivl om, hvorvidt lige præcis problemet med din kloak kræver, at man er autoriseret kloakmester, kan du prøve at henvende dig til Tønder Kommune. Forvaltningen kan fortælle dig helt præcist, hvem der må udføre en opgave som fx kloakrenovering, slamsugning eller nedlægning af dræn.

Du kan også finde information om, hvad du må og ikke må på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en helt opdateret oversigt over autoriserede kloakmestre, som kan hjælpe dig med din kloak i Skærbæk.

Hjælpen er nær til din kloak i Skærbæk

Det er aldrig rart at have problemer med en kloak. Skærbæk og omegn huser heldigvis flere kloakmestre, som kan hjælpe dig med forskellige opgaver som fx etablering af kloak, nedgravning af dræn, højvandslukke, slamsugning, kloakspuling, tv-inspektion, brøndrenovering, rotteskader og strømpeforing.

Få en god pris på arbejdet med din kloak i Skærbæk