Kloak Skælskør

» Få 3 tilbud på kloakservice Få en god pris på arbejdet med din kloak i Skælskør

Er din kloak begyndt at lugte? Eller er den stoppet til? Uanset hvad du har af problemer med din kloak i Skælskør, er du kommet til rette sted. Her har vi nemlig samlet alle autoriserede kloakmestre i Skælskør, så du hurtigt og nemt kan kontakte et kloakfirma, som kan hjælpe dig uanset, om det handler om kloakrenovering, slamsugning, tv-inspektion eller noget helt fjerde.

Vil du gerne have en god pris på kloakarbejde, kan du bestille 3 tilbud helt gratis og uforpligtende.

Så vil 3 autoriserede kloakmestre kontakte dig i løbet af få hverdage. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser og få overblik over prisniveauet for kloakarbejde i Skælskør og omegn.

» Få 3 tilbud på kloakservice

Entreprenør Villy Olsen A/S
Sorø Landevej 125
4230 Skælskør

58 54 52 09


Entreprenør Michael S. Christensen A/S
Kobækvej 48
4230 Skælskør

40 58 15 23


Entprenør & Aut. Kloakmester Johnny Bøgh Kristensen
Ørslevvej 144, Ørslev
4230 Skælskør

40 16 33 23


Ørslev Anlæg og Kloak
Ørslevvej 135
4230 Skælskør

24 46 92 64


Tranderup VVS ApS
Jernbanevej 17 A
4230 Skælskør

21 82 35 55


S L Byggeentreprise v/Søren Langkjær
Vibevej 7
4230 Skælskør

20 22 85 38Husk at en kloakmester skal være autoriseret

For det meste skal man være autoriseret som kloakmester for at udføre kloakarbejde. Det er et lovkrav, at man har den nødvendige uddannelse, hvis man skal slutte en kloak til det offentlige kloaknet. Formålet er blandt andet at sikre, at spildevand bliver behandlet korrekt, for det kan få alvorlige konsekvenser, hvis der sker fejl.

Autorisationen kan du betragte som din garanti for, at arbejdet med din kloak i Skælskør bliver udført korrekt og efter de gældende regler. En autoriseret kloakmester vil desuden altid være forsikret, så du er dækket ind, hvis arbejdet med din kloak ikke er udført korrekt.

Er du i tvivl om, hvorvidt lige præcis problemet med din kloak kræver, at man er autoriseret kloakmester, kan du prøve at henvende dig til Slagelse Kommune. Forvaltningen kan fortælle dig helt præcist, hvem der må udføre en opgave som fx kloakrenovering, slamsugning eller nedlægning af dræn.

Du kan også finde information om, hvad du må og ikke må på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en helt opdateret oversigt over autoriserede kloakmestre, som kan hjælpe dig med din kloak i Skælskør.

Hjælpen er nær til din kloak i Skælskør

Det er aldrig rart at have problemer med en kloak. Skælskør og omegn huser heldigvis flere kloakmestre, som kan hjælpe dig med forskellige opgaver som fx etablering af kloak, nedgravning af dræn, højvandslukke, slamsugning, kloakspuling, tv-inspektion, brøndrenovering, rotteskader og strømpeforing.

Få en god pris på arbejdet med din kloak i Skælskør