Kloak Samsø

» Få 3 tilbud på kloakservice Få en god pris på arbejdet med din kloak i Samsø

Er din kloak begyndt at lugte? Eller er den stoppet til? Uanset hvad du har af problemer med din kloak i Samsø, er du kommet til rette sted. Her har vi nemlig samlet alle autoriserede kloakmestre på Samsø, så du hurtigt og nemt kan kontakte et kloakfirma, som kan hjælpe dig uanset, om det handler om kloakrenovering, slamsugning, tv-inspektion eller noget helt fjerde.

Vil du gerne have en god pris på kloakarbejde, kan du bestille 3 tilbud helt gratis og uforpligtende.

Så vil 3 autoriserede kloakmestre kontakte dig i løbet af få hverdage. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser og få overblik over prisniveauet for kloakarbejde i Samsø og omegn.

» Få 3 tilbud på kloakservice

Mugges Entreprenørforretning v/Mogens Garde
Egevej 11
8305 Samsø

61 34 87 75


Brdr. Kjeldahl I/S
Nordbykirkevej 2
8305 Samsø

86 59 64 85


Aut. Kloakmester Palle Bang Sørensen
Havvejen 8
8305 Samsø

20 44 50 15


Arne Ditlevsen VVS Smede- & Maskinforretning A/S
Tranevej 11
8305 Samsø

86 59 02 69


Tranebjerg Entreprenør Forretning
Industrivej 1
8305 Samsø

40 27 00 87


Brdr. Stjerne K/S
Besser Smedegade 7
8305 Samsø

86 59 17 00


Kremmer Jensen ApS Entreprenør & Maskinstation
Selsinggård 2
8305 Samsø

86 59 17 61Husk at en kloakmester skal være autoriseret

For det meste skal man være autoriseret som kloakmester for at udføre kloakarbejde. Det er et lovkrav, at man har den nødvendige uddannelse, hvis man skal slutte en kloak til det offentlige kloaknet. Formålet er blandt andet at sikre, at spildevand bliver behandlet korrekt, for det kan få alvorlige konsekvenser, hvis der sker fejl.

Autorisationen kan du betragte som din garanti for, at arbejdet med din kloak i Samsø bliver udført korrekt og efter de gældende regler. En autoriseret kloakmester vil desuden altid være forsikret, så du er dækket ind, hvis arbejdet med din kloak ikke er udført korrekt.

Er du i tvivl om, hvorvidt lige præcis problemet med din kloak kræver, at man er autoriseret kloakmester, kan du prøve at henvende dig til Samsø Kommune. Forvaltningen kan fortælle dig helt præcist, hvem der må udføre en opgave som fx kloakrenovering, slamsugning eller nedlægning af dræn.

Du kan også finde information om, hvad du må og ikke må på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en helt opdateret oversigt over autoriserede kloakmestre, som kan hjælpe dig med din kloak i Samsø.

Hjælpen er nær til din kloak på Samsø

Det er aldrig rart at have problemer med en kloak. Samsø og omegn huser heldigvis flere kloakmestre, som kan hjælpe dig med forskellige opgaver som fx etablering af kloak, nedgravning af dræn, højvandslukke, slamsugning, kloakspuling, tv-inspektion, brøndrenovering, rotteskader og strømpeforing.

Få en god pris på arbejdet med din kloak i Samsø