Kloak Sakskøbing

» Få 3 tilbud på kloakservice Få en god pris på arbejdet med din kloak i Sakskøbing

Er din kloak begyndt at lugte? Eller er den stoppet til? Uanset hvad du har af problemer med din kloak i Sakskøbing, er du kommet til rette sted. Her har vi nemlig samlet alle autoriserede kloakmestre i Sakskøbing, så du hurtigt og nemt kan kontakte et kloakfirma, som kan hjælpe dig uanset, om det handler om kloakrenovering, slamsugning, tv-inspektion eller noget helt fjerde.

Vil du gerne have en god pris på kloakarbejde, kan du bestille 3 tilbud helt gratis og uforpligtende.

Så vil 3 autoriserede kloakmestre kontakte dig i løbet af få hverdage. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser og få overblik over prisniveauet for kloakarbejde i Sakskøbing og omegn.

» Få 3 tilbud på kloakservice

Asgaard Entreprenørfirma
Krungerupvej 15
4990 Sakskøbing

54 70 70 72


Guldborgsund VVS og Kloak ApS
Orebyvej 83
4990 Sakskøbing

51 88 85 39


Kenneth Rasmussen ApS
Rådhusgade 7
4990 Sakskøbing

20 12 20 62


Erik Frederiksens Eftf. ApS
Vinkelvej 7
4990 Sakskøbing

30 53 29 73


AA Entreprise & Service ApS
Pogemosevej 15
4990 Sakskøbing

28 57 29 85


MJ VVS & Kloak
Kaløvej 37
4990 Sakskøbing

51 80 10 38


Sørensen & Ubbesen A/S
Industrivej 22
4990 Sakskøbing

54 70 47 38Husk at en kloakmester skal være autoriseret

For det meste skal man være autoriseret som kloakmester for at udføre kloakarbejde. Det er et lovkrav, at man har den nødvendige uddannelse, hvis man skal slutte en kloak til det offentlige kloaknet. Formålet er blandt andet at sikre, at spildevand bliver behandlet korrekt, for det kan få alvorlige konsekvenser, hvis der sker fejl.

Autorisationen kan du betragte som din garanti for, at arbejdet med din kloak i Sakskøbing bliver udført korrekt og efter de gældende regler. En autoriseret kloakmester vil desuden altid være forsikret, så du er dækket ind, hvis arbejdet med din kloak ikke er udført korrekt.

Er du i tvivl om, hvorvidt lige præcis problemet med din kloak kræver, at man er autoriseret kloakmester, kan du prøve at henvende dig til Guldborgsund Kommune. Forvaltningen kan fortælle dig helt præcist, hvem der må udføre en opgave som fx kloakrenovering, slamsugning eller nedlægning af dræn.

Du kan også finde information om, hvad du må og ikke må på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en helt opdateret oversigt over autoriserede kloakmestre, som kan hjælpe dig med din kloak i Sakskøbing.

Hjælpen er nær til din kloak i Sakskøbing

Det er aldrig rart at have problemer med en kloak. Sakskøbing og omegn huser heldigvis flere kloakmestre, som kan hjælpe dig med forskellige opgaver som fx etablering af kloak, nedgravning af dræn, højvandslukke, slamsugning, kloakspuling, tv-inspektion, brøndrenovering, rotteskader og strømpeforing.

Få en god pris på arbejdet med din kloak i Sakskøbing