Kloak Sønderborg

» Få 3 tilbud på kloakservice Få en god pris på arbejdet med din kloak i Sønderborg

Er din kloak begyndt at lugte? Eller er den stoppet til? Uanset hvad du har af problemer med din kloak i Sønderborg, er du kommet til rette sted. Her har vi nemlig samlet alle autoriserede kloakmestre i Sønderborg, så du hurtigt og nemt kan kontakte et kloakfirma, som kan hjælpe dig uanset, om det handler om kloakrenovering, slamsugning, tv-inspektion eller noget helt fjerde.

Vil du gerne have en god pris på kloakarbejde, kan du bestille 3 tilbud helt gratis og uforpligtende.

Så vil 3 autoriserede kloakmestre kontakte dig i løbet af få hverdage. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser og få overblik over prisniveauet for kloakarbejde i Sønderborg og omegn.

» Få 3 tilbud på kloakservice

BHC Anlæg ApS
Foldager 5
6400 Sønderborg

74 49 12 09


Sønderborg Ingeniør- & Byggeforretning
Sjællandsgade 8-14
6400 Sønderborg

74 42 49 19


ApS Ib Skovby
Peter Kaadsvej 5
6400 Sønderborg

74 42 70 38


Poul Høst & Søn ApS
Ulkebøldam 22
6400 Sønderborg

74 42 21 34​


Lars Lyck ApS
Sandbjergvej 110
6400 Sønderborg

20 99 74 60


Frank Thomsen ApS
Parallelvej 2
6400 Sønderborg

74 48 90 30


Friis A/S
Glansager 6
6400 Sønderborg

40 42 41 73


Spang Sand og Grus
Spang Vade 1
6400 Sønderborg

74 42 55 65Husk at en kloakmester skal være autoriseret

For det meste skal man være autoriseret som kloakmester for at udføre kloakarbejde. Det er et lovkrav, at man har den nødvendige uddannelse, hvis man skal slutte en kloak til det offentlige kloaknet. Formålet er blandt andet at sikre, at spildevand bliver behandlet korrekt, for det kan få alvorlige konsekvenser, hvis der sker fejl.

Autorisationen kan du betragte som din garanti for, at arbejdet med din kloak i Sønderborg bliver udført korrekt og efter de gældende regler. En autoriseret kloakmester vil desuden altid være forsikret, så du er dækket ind, hvis arbejdet med din kloak ikke er udført korrekt.

Er du i tvivl om, hvorvidt lige præcis problemet med din kloak kræver, at man er autoriseret kloakmester, kan du prøve at henvende dig til Sønderborg Kommune. Forvaltningen kan fortælle dig helt præcist, hvem der må udføre en opgave som fx kloakrenovering, slamsugning eller nedlægning af dræn.

Du kan også finde information om, hvad du må og ikke må på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en helt opdateret oversigt over autoriserede kloakmestre, som kan hjælpe dig med din kloak i Sønderborg.

Hjælpen er nær til din kloak i Sønderborg

Det er aldrig rart at have problemer med en kloak. Sønderborg og omegn huser heldigvis flere kloakmestre, som kan hjælpe dig med forskellige opgaver som fx etablering af kloak, nedgravning af dræn, højvandslukke, slamsugning, kloakspuling, tv-inspektion, brøndrenovering, rotteskader og strømpeforing.

Få en god pris på arbejdet med din kloak i Sønderborg