Kloak Nykøbing Sjælland

» Få 3 tilbud på kloakservice Få en god pris på arbejdet med din kloak i Nykøbing Sjælland

Er din kloak begyndt at lugte? Eller er den stoppet til? Uanset hvad du har af problemer med din kloak i Nykøbing Sjælland, er du kommet til rette sted. Her har vi nemlig samlet alle autoriserede kloakmestre i Nykøbing Sjælland, så du hurtigt og nemt kan kontakte et kloakfirma, som kan hjælpe dig uanset, om det handler om kloakrenovering, slamsugning, tv-inspektion eller noget helt fjerde.

Vil du gerne have en god pris på kloakarbejde, kan du bestille 3 tilbud helt gratis og uforpligtende.

Så vil 3 autoriserede kloakmestre kontakte dig i løbet af få hverdage. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser og få overblik over prisniveauet for kloakarbejde i Nykøbing Sjælland og omegn.

» Få 3 tilbud på kloakservice

Kloakmester Flemming Madsen
Brorsonsvej 18
4500 Nykøbing Sj

51 37 38 77


ApS VVS-Installatør Frits Jensen
Klintvej 146 A, Klint
4500 Nykøbing Sj

59 32 12 72


Jørgen Kristensens Eftf. ApS
Lestrupvej 9
4500 Nykøbing Sj

23 23 25 25


Per Haagensen Nykøbing Sj. ApS
Bakkedraget 11
4500 Nykøbing Sj

25 21 09 52


Kaj Larsen VVS ApS
Vangen 6
4500 Nykøbing Sj

59 91 14 10


Rørvig Byg ApS
Lerager 1
4500 Nykøbing Sj

40 13 58 30


Nykøbing VVS
Vesterlyngvej 27
4500 Nykøbing Sj

59 91 08 80Husk at en kloakmester skal være autoriseret

For det meste skal man være autoriseret som kloakmester for at udføre kloakarbejde. Det er et lovkrav, at man har den nødvendige uddannelse, hvis man skal slutte en kloak til det offentlige kloaknet. Formålet er blandt andet at sikre, at spildevand bliver behandlet korrekt, for det kan få alvorlige konsekvenser, hvis der sker fejl.

Autorisationen kan du betragte som din garanti for, at arbejdet med din kloak i Nykøbing Sjælland bliver udført korrekt og efter de gældende regler. En autoriseret kloakmester vil desuden altid være forsikret, så du er dækket ind, hvis arbejdet med din kloak ikke er udført korrekt.

Er du i tvivl om, hvorvidt lige præcis problemet med din kloak kræver, at man er autoriseret kloakmester, kan du prøve at henvende dig til Odsherred Kommune. Forvaltningen kan fortælle dig helt præcist, hvem der må udføre en opgave som fx kloakrenovering, slamsugning eller nedlægning af dræn.

Du kan også finde information om, hvad du må og ikke må på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en helt opdateret oversigt over autoriserede kloakmestre, som kan hjælpe dig med din kloak i Nykøbing Sjælland.

Hjælpen er nær til din kloak i Nykøbing Sjælland

Det er aldrig rart at have problemer med en kloak. Nykøbing Sjælland og omegn huser heldigvis flere kloakmestre, som kan hjælpe dig med forskellige opgaver som fx etablering af kloak, nedgravning af dræn, højvandslukke, slamsugning, kloakspuling, tv-inspektion, brøndrenovering, rotteskader og strømpeforing.

Få en god pris på arbejdet med din kloak i Nykøbing Sjælland