Kloak Nordborg

» Få 3 tilbud på kloakservice Få en god pris på arbejdet med din kloak i Nordborg

Er din kloak begyndt at lugte? Eller er den stoppet til? Uanset hvad du har af problemer med din kloak i Nordborg, er du kommet til rette sted. Her har vi nemlig samlet alle autoriserede kloakmestre i Nordborg, så du hurtigt og nemt kan kontakte et kloakfirma, som kan hjælpe dig uanset, om det handler om kloakrenovering, slamsugning, tv-inspektion eller noget helt fjerde.

Vil du gerne have en god pris på kloakarbejde, kan du bestille 3 tilbud helt gratis og uforpligtende.

Så vil 3 autoriserede kloakmestre kontakte dig i løbet af få hverdage. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser og få overblik over prisniveauet for kloakarbejde i Nordborg og omegn.

» Få 3 tilbud på kloakservice

JS Kloak- og Skadeservice ApS
Dyndved Gade 18
6430 Nordborg

74 45 93 34


Søbo Entreprenørforretning ApS
Basmosevej 12
6430 Nordborg

74 45 61 91


A/S P. Moos Eftf.
Nyrøjsvej 11, Lavensby
6430 Nordborg

74 45 06 00


Brdr. Nørulf A/S
Stolbro Gade 23, Stolbro
6430 Nordborg

74 45 99 88


Als Entreprenørforretning ApS
Midtvej 4
6430 Nordborg

40 59 93 12


Leif Jørgensen ApS
Møllebakken 36, Guderup
6430 Nordborg

74 45 95 20


T.J. Byggeforretning ApS
Runevænget 85
6430 Nordborg

74 45 82 50


Urban Jensens Byggeforretning
Skolemarken 4, Broballe
6430 Nordborg

74 45 03 63Husk at en kloakmester skal være autoriseret

For det meste skal man være autoriseret som kloakmester for at udføre kloakarbejde. Det er et lovkrav, at man har den nødvendige uddannelse, hvis man skal slutte en kloak til det offentlige kloaknet. Formålet er blandt andet at sikre, at spildevand bliver behandlet korrekt, for det kan få alvorlige konsekvenser, hvis der sker fejl.

Autorisationen kan du betragte som din garanti for, at arbejdet med din kloak i Nordborg bliver udført korrekt og efter de gældende regler. En autoriseret kloakmester vil desuden altid være forsikret, så du er dækket ind, hvis arbejdet med din kloak ikke er udført korrekt.

Er du i tvivl om, hvorvidt lige præcis problemet med din kloak kræver, at man er autoriseret kloakmester, kan du prøve at henvende dig til Sønderborg Kommune. Forvaltningen kan fortælle dig helt præcist, hvem der må udføre en opgave som fx kloakrenovering, slamsugning eller nedlægning af dræn.

Du kan også finde information om, hvad du må og ikke må på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en helt opdateret oversigt over autoriserede kloakmestre, som kan hjælpe dig med din kloak i Nordborg.

Hjælpen er nær til din kloak i Nordborg

Det er aldrig rart at have problemer med en kloak. Nordborg og omegn huser heldigvis flere kloakmestre, som kan hjælpe dig med forskellige opgaver som fx etablering af kloak, nedgravning af dræn, højvandslukke, slamsugning, kloakspuling, tv-inspektion, brøndrenovering, rotteskader og strømpeforing.

Få en god pris på arbejdet med din kloak i Nordborg