Kloak Nørre Snede

» Få 3 tilbud på kloakservice Få en god pris på arbejdet med din kloak i Nørre Snede

Er din kloak begyndt at lugte? Eller er den stoppet til? Uanset hvad du har af problemer med din kloak i Nørre Snede, er du kommet til rette sted. Her har vi nemlig samlet alle autoriserede kloakmestre i Nørre Snede, så du hurtigt og nemt kan kontakte et kloakfirma, som kan hjælpe dig uanset, om det handler om kloakrenovering, slamsugning, tv-inspektion eller noget helt fjerde.

Vil du gerne have en god pris på kloakarbejde, kan du bestille 3 tilbud helt gratis og uforpligtende.

Så vil 3 autoriserede kloakmestre kontakte dig i løbet af få hverdage. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser og få overblik over prisniveauet for kloakarbejde i Nørre Snede og omegn.

» Få 3 tilbud på kloakservice

Entreprenøren v/Poul Schultz
Rørbækvej 26
8766 Nørre Snede

75 77 50 71


Krondal Murerforretning ApS
Matrupladegårdvej 12 C
8766 Nørre Snede

75 76 12 22


Allans Murerforretning ApS
Ørnevej 8
8766 Nørre Snede

40 18 33 58


S J Maskinudlejning & Entreprenør
Silkeborgvej 10
8766 Nørre Snede

20 49 89 68


Hammer Maskinstation
Vedbend Vej 12A
8766 Nørre Snede

75 80 08 20Husk at en kloakmester skal være autoriseret

For det meste skal man være autoriseret som kloakmester for at udføre kloakarbejde. Det er et lovkrav, at man har den nødvendige uddannelse, hvis man skal slutte en kloak til det offentlige kloaknet. Formålet er blandt andet at sikre, at spildevand bliver behandlet korrekt, for det kan få alvorlige konsekvenser, hvis der sker fejl.

Autorisationen kan du betragte som din garanti for, at arbejdet med din kloak i Nørre Snede bliver udført korrekt og efter de gældende regler. En autoriseret kloakmester vil desuden altid være forsikret, så du er dækket ind, hvis arbejdet med din kloak ikke er udført korrekt.

Er du i tvivl om, hvorvidt lige præcis problemet med din kloak kræver, at man er autoriseret kloakmester, kan du prøve at henvende dig til Ikast-Brande Kommune. Forvaltningen kan fortælle dig helt præcist, hvem der må udføre en opgave som fx kloakrenovering, slamsugning eller nedlægning af dræn.

Du kan også finde information om, hvad du må og ikke må på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en helt opdateret oversigt over autoriserede kloakmestre, som kan hjælpe dig med din kloak i Nørre Snede.

Hjælpen er nær til din kloak i Nørre Snede

Det er aldrig rart at have problemer med en kloak. Nørre Snede og omegn huser heldigvis flere kloakmestre, som kan hjælpe dig med forskellige opgaver som fx etablering af kloak, nedgravning af dræn, højvandslukke, slamsugning, kloakspuling, tv-inspektion, brøndrenovering, rotteskader og strømpeforing.

Få en god pris på arbejdet med din kloak i Nørre Snede