Kloak Lynge

» Få 3 tilbud på kloakservice Få en god pris på arbejdet med din kloak i Lynge

Er din kloak begyndt at lugte? Eller er den stoppet til? Uanset hvad du har af problemer med din kloak i Lynge, er du kommet til rette sted. Her har vi nemlig samlet alle autoriserede kloakmestre i Lynge, så du hurtigt og nemt kan kontakte et kloakfirma, som kan hjælpe dig uanset, om det handler om kloakrenovering, slamsugning, tv-inspektion eller noget helt fjerde.

Vil du gerne have en god pris på kloakarbejde, kan du bestille 3 tilbud helt gratis og uforpligtende.

Så vil 3 autoriserede kloakmestre kontakte dig i løbet af få hverdage. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser og få overblik over prisniveauet for kloakarbejde i Lynge og omegn.

» Få 3 tilbud på kloakservice

Aut. Kloakmester Mogens Nielsen
Uggeløse Bygade 93
3540 Lynge

48 18 79 52


Allerød Entreprenøren ApS
Vassingrød Bygade 46 A
3540 Lynge

21 66 03 16


Entreprenør Leon Hansen
Slagerupvej 33
3540 Lynge

44 95 80 81


Kongsted ApS
Svanevej 7
3540 Lynge

48 18 72 55


Murermester Jørgen Christiansen ApS
Vrålyngen 6
3540 Lynge

28 11 88 37​


Aut. Kloakmester Arne Hansens Eftf. ApS
Lystrupvej 3
3540 Lynge

20 13 56 22​


JCC Entreprise
Lynge Bygade 31 C
3540 Lynge

47 38 17 80


Tage Bagger A/S
Uggeløse Bygade 114
3540 Lynge

48 18 70 83Husk at en kloakmester skal være autoriseret

For det meste skal man være autoriseret som kloakmester for at udføre kloakarbejde. Det er et lovkrav, at man har den nødvendige uddannelse, hvis man skal slutte en kloak til det offentlige kloaknet. Formålet er blandt andet at sikre, at spildevand bliver behandlet korrekt, for det kan få alvorlige konsekvenser, hvis der sker fejl.

Autorisationen kan du betragte som din garanti for, at arbejdet med din kloak i Lynge bliver udført korrekt og efter de gældende regler. En autoriseret kloakmester vil desuden altid være forsikret, så du er dækket ind, hvis arbejdet med din kloak ikke er udført korrekt.

Er du i tvivl om, hvorvidt lige præcis problemet med din kloak kræver, at man er autoriseret kloakmester, kan du prøve at henvende dig til Allerød Kommune. Forvaltningen kan fortælle dig helt præcist, hvem der må udføre en opgave som fx kloakrenovering, slamsugning eller nedlægning af dræn.

Du kan også finde information om, hvad du må og ikke må på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en helt opdateret oversigt over autoriserede kloakmestre, som kan hjælpe dig med din kloak i Lynge.

Hjælpen er nær til din kloak i Lynge

Det er aldrig rart at have problemer med en kloak. Lynge og omegn huser heldigvis flere kloakmestre, som kan hjælpe dig med forskellige opgaver som fx etablering af kloak, nedgravning af dræn, højvandslukke, slamsugning, kloakspuling, tv-inspektion, brøndrenovering, rotteskader og strømpeforing.

Få en god pris på arbejdet med din kloak i Lynge