Kloak Kjellerup

» Få 3 tilbud på kloakservice Få en god pris på arbejdet med din kloak i Kjellerup

Er din kloak begyndt at lugte? Eller er den stoppet til? Uanset hvad du har af problemer med din kloak i Kjellerup, er du kommet til rette sted. Her har vi nemlig samlet alle autoriserede kloakmestre i Kjellerup, så du hurtigt og nemt kan kontakte et kloakfirma, som kan hjælpe dig uanset, om det handler om kloakrenovering, slamsugning, tv-inspektion eller noget helt fjerde.

Vil du gerne have en god pris på kloakarbejde, kan du bestille 3 tilbud helt gratis og uforpligtende.

Så vil 3 autoriserede kloakmestre kontakte dig i løbet af få hverdage. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser og få overblik over prisniveauet for kloakarbejde i Kjellerup og omegn.

» Få 3 tilbud på kloakservice

Bøgild Maskinstation A/S
Mallingvej 17, Bøgild
8620 Kjellerup

40 46 91 31


Elkær Anlæg & Entreprenør
Haugevej 14
8620 Kjellerup

40 40 10 12


Hvam Maskinstation ApS
Ålborgvej 73
8620 Kjellerup

40 13 76 65


S.A. Anlæg ApS
Gl. Skolevej 40
8620 Kjellerup

24 41 55 32


Christian Riberholt ApS
Grågårdevej 4
8620 Kjellerup

86 88 87 17


Danboring A/S
Diget 10
8620 Kjellerup

86 88 41 55Husk at en kloakmester skal være autoriseret

For det meste skal man være autoriseret som kloakmester for at udføre kloakarbejde. Det er et lovkrav, at man har den nødvendige uddannelse, hvis man skal slutte en kloak til det offentlige kloaknet. Formålet er blandt andet at sikre, at spildevand bliver behandlet korrekt, for det kan få alvorlige konsekvenser, hvis der sker fejl.

Autorisationen kan du betragte som din garanti for, at arbejdet med din kloak i Kjellerup bliver udført korrekt og efter de gældende regler. En autoriseret kloakmester vil desuden altid være forsikret, så du er dækket ind, hvis arbejdet med din kloak ikke er udført korrekt.

Er du i tvivl om, hvorvidt lige præcis problemet med din kloak kræver, at man kan løse problemer med din kloak, kan du prøve at henvende dig til Silkeborg Kommune. Forvaltningen kan fortælle dig helt præcist, hvem der må udføre en opgave som fx kloakrenovering, slamsugning eller nedlægning af dræn.

Du kan også finde information om, hvad du må og ikke må på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en helt opdateret oversigt over autoriserede kloakmestre, som kan hjælpe dig med din kloak i Kjellerup.

Hjælpen er nær til din kloak i Kjellerup

Det er aldrig rart at have problemer med en kloak. Kjellerup og omegn huser heldigvis flere kloakmestre, som kan hjælpe dig med forskellige opgaver som fx etablering af kloak, nedgravning af dræn, højvandslukke, slamsugning, kloakspuling, tv-inspektion, brøndrenovering, rotteskader og strømpeforing.

Få en god pris på arbejdet med din kloak i Kjellerup