Kloak Kirke Hyllinge

» Få 3 tilbud på kloakservice Få en god pris på arbejdet med din kloak i Kirke Hyllinge

Er din kloak begyndt at lugte? Eller er den stoppet til? Uanset hvad du har af problemer med din kloak i Kirke Hyllinge, er du kommet til rette sted. Her har vi nemlig samlet alle autoriserede kloakmestre i Kirke Hyllinge, så du hurtigt og nemt kan kontakte et kloakfirma, som kan hjælpe dig uanset, om det handler om kloakrenovering, slamsugning, tv-inspektion eller noget helt fjerde.

Vil du gerne have en god pris på kloakarbejde, kan du bestille 3 tilbud helt gratis og uforpligtende.

Så vil 3 autoriserede kloakmestre kontakte dig i løbet af få hverdage. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser og få overblik over prisniveauet for kloakarbejde i Kirke Hyllinge og omegn.

» Få 3 tilbud på kloakservice

Axel Andersen PS Entreprenør & Aut. Kloak ApS
Lindegårdsvej 6
4070 Kirke Hyllinge

40 13 26 93


Murerfirmaet Thomas Kristiansen ApS
Agervang 3
4070 Kirke Hyllinge

40 51 12 76


Entreprenørfirmaet Niels Asger Bærentzen ApS
Elverdamsvej 315
4070 Kirke Hyllinge

46 40 45 00


Bror Mann ApS
Bøgevej 10, Ejby
4070 Kirke Hyllinge

51 37 31 34


Smeden i Sæby
Smedestræde 1, Sæby
4070 Kirke Hyllinge

46 40 40 37Husk at en kloakmester skal være autoriseret

For det meste skal man være autoriseret som kloakmester for at udføre kloakarbejde. Det er et lovkrav, at man har den nødvendige uddannelse, hvis man skal slutte en kloak til det offentlige kloaknet. Formålet er blandt andet at sikre, at spildevand bliver behandlet korrekt, for det kan få alvorlige konsekvenser, hvis der sker fejl.

Autorisationen kan du betragte som din garanti for, at arbejdet med din kloak i Kirke Hyllinge bliver udført korrekt og efter de gældende regler. En autoriseret kloakmester vil desuden altid være forsikret, så du er dækket ind, hvis arbejdet med din kloak ikke er udført korrekt.

Er du i tvivl om, hvorvidt lige præcis problemet med din kloak kræver, at man kan løse problemer med din kloak, kan du prøve at henvende dig til Lejre Kommune. Forvaltningen kan fortælle dig helt præcist, hvem der må udføre en opgave som fx kloakrenovering, slamsugning eller nedlægning af dræn.

Du kan også finde information om, hvad du må og ikke må på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en helt opdateret oversigt over autoriserede kloakmestre, som kan hjælpe dig med din kloak i Kirke Hyllinge.

Hjælpen er nær til din kloak i Kirke Hyllinge

Det er aldrig rart at have problemer med en kloak. Kirke Hyllinge og omegn huser heldigvis flere kloakmestre, som kan hjælpe dig med forskellige opgaver som fx etablering af kloak, nedgravning af dræn, højvandslukke, slamsugning, kloakspuling, tv-inspektion, brøndrenovering, rotteskader og strømpeforing.

Få en god pris på arbejdet med din kloak i Kirke Hyllinge