Kloak Karise

» Få 3 tilbud på kloakservice Få en god pris på arbejdet med din kloak i Karise

Er din kloak begyndt at lugte? Eller er den stoppet til? Uanset hvad du har af problemer med din kloak i Karise, er du kommet til rette sted. Her har vi nemlig samlet alle autoriserede kloakmestre i Karise, så du hurtigt og nemt kan kontakte et kloakfirma, som kan hjælpe dig uanset, om det handler om kloakrenovering, slamsugning, tv-inspektion eller noget helt fjerde.

Vil du gerne have en god pris på kloakarbejde, kan du bestille 3 tilbud helt gratis og uforpligtende.

Så vil 3 autoriserede kloakmestre kontakte dig i løbet af få hverdage. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser og få overblik over prisniveauet for kloakarbejde i Karise og omegn.

» Få 3 tilbud på kloakservice

Kloakmester Leif O. Christiansen
Tågerupvej 25
4653 Karise

56 71 00 01


HS Entrepriser ApS
Spjellerupvej 5
4653 Karise

40 13 51 37


Østkystens entreprenørfirma A/S
Skovvej 2
4653 Karise

56 71 83 93


Entreprenør Troels Meyhoff
Æblegården 2
4653 Karise

23 47 81 59


Karise Anlæg & Byg A/S
Skovvej 2
4653 Karise

56 78 80 62


Knud Andreassen ApS
Alslevvej 16, Alslev
4653 Karise

56 78 87 11


Entreprenørfirmaet Jens Rasmussen ApS
Drosselvej 41
4653 Karise

24 23 38 92Husk at en kloakmester skal være autoriseret

For det meste skal man være autoriseret som kloakmester for at udføre kloakarbejde. Det er et lovkrav, at man har den nødvendige uddannelse, hvis man skal slutte en kloak til det offentlige kloaknet. Formålet er blandt andet at sikre, at spildevand bliver behandlet korrekt, for det kan få alvorlige konsekvenser, hvis der sker fejl.

Autorisationen kan du betragte som din garanti for, at arbejdet med din kloak i Karise bliver udført korrekt og efter de gældende regler. En autoriseret kloakmester vil desuden altid være forsikret, så du er dækket ind, hvis arbejdet med din kloak ikke er udført korrekt.

Er du i tvivl om, hvorvidt lige præcis problemet med din kloak kræver, at man kan løse problemer med din kloak, kan du prøve at henvende dig til Faxe Kommune. Forvaltningen kan fortælle dig helt præcist, hvem der må udføre en opgave som fx kloakrenovering, slamsugning eller nedlægning af dræn.

Du kan også finde information om, hvad du må og ikke må på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en helt opdateret oversigt over autoriserede kloakmestre, som kan hjælpe dig med din kloak i Karise.

Hjælpen er nær til din kloak i Karise

Det er aldrig rart at have problemer med en kloak. Karise og omegn huser heldigvis flere kloakmestre, som kan hjælpe dig med forskellige opgaver som fx etablering af kloak, nedgravning af dræn, højvandslukke, slamsugning, kloakspuling, tv-inspektion, brøndrenovering, rotteskader og strømpeforing.

Få en god pris på arbejdet med din kloak i Karise

Husk at du også kan indhente tilbud fra mange andre håndværkere. Du kan fx få tilbud på vandskuring af dit hus eller malerarbejde.