Kloak Juelsminde

» Få 3 tilbud på kloakservice Få en god pris på arbejdet med din kloak i Juelsminde

Er din kloak begyndt at lugte? Eller er den stoppet til? Uanset hvad du har af problemer med din kloak i Juelsminde, er du kommet til rette sted. Her har vi nemlig samlet alle autoriserede kloakmestre i Juelsminde, så du hurtigt og nemt kan kontakte et kloakfirma, som kan hjælpe dig uanset, om det handler om kloakrenovering, slamsugning, tv-inspektion eller noget helt fjerde.

Vil du gerne have en god pris på kloakarbejde, kan du bestille 3 tilbud helt gratis og uforpligtende.

Så vil 3 autoriserede kloakmestre kontakte dig i løbet af få hverdage. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser og få overblik over prisniveauet for kloakarbejde i Juelsminde og omegn.

» Få 3 tilbud på kloakservice

Aut. Kloakmester Jan Birkebæk Jensen
Brund Strandvej 8
7130 Juelsminde

75 68 26 22


Frandsen Entreprenør A/S
Industrivej 26
7130 Juelsminde

75 69 39 00


Baungaard VVS ApS
Odelsgade 50
7130 Juelsminde

40 33 29 30


HM Entreprenør A/S
Snaptunvej 11, Glud
7130 Juelsminde

75 66 18 22


Remaljerings Selskabet
Hovedvejen 12, Hjarnø
7130 Juelsminde

70 12 22 70


J. B. Graveservice
Holstdalsvej 24
7130 Juelsminde

25 11 54 29


Brdr. Thorborg A/S
Overbyvej 28 A
7130 Juelsminde

75 69 00 61


Din Lokale Anlægsgartner
Øster Bisholtvej 29
7130 Juelsminde

21 66 05 81Husk at en kloakmester skal være autoriseret

For det meste skal man være autoriseret som kloakmester for at udføre kloakarbejde. Det er et lovkrav, at man har den nødvendige uddannelse, hvis man skal slutte en kloak til det offentlige kloaknet. Formålet er blandt andet at sikre, at spildevand bliver behandlet korrekt, for det kan få alvorlige konsekvenser, hvis der sker fejl.

Autorisationen kan du betragte som din garanti for, at arbejdet med din kloak i Juelsminde bliver udført korrekt og efter de gældende regler. En autoriseret kloakmester vil desuden altid være forsikret, så du er dækket ind, hvis arbejdet med din kloak ikke er udført korrekt.

Er du i tvivl om, hvorvidt lige præcis problemet med din kloak kræver, at man kan løse problemer med din kloak, kan du prøve at henvende dig til Hedensted Kommune. Forvaltningen kan fortælle dig helt præcist, hvem der må udføre en opgave som fx kloakrenovering, slamsugning eller nedlægning af dræn.

Du kan også finde information om, hvad du må og ikke må på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en helt opdateret oversigt over autoriserede kloakmestre, som kan hjælpe dig med din kloak i Juelsminde.

Hjælpen er nær til din kloak i Juelsminde

Det er aldrig rart at have problemer med en kloak. Juelsminde og omegn huser heldigvis flere kloakmestre, som kan hjælpe dig med forskellige opgaver som fx etablering af kloak, nedgravning af dræn, højvandslukke, slamsugning, kloakspuling, tv-inspektion, brøndrenovering, rotteskader og strømpeforing.

Få en god pris på arbejdet med din kloak i Juelsminde