Kloak Jerslev Sjælland

» Få 3 tilbud på kloakservice Få en god pris på arbejdet med din kloak i Jerslev Sjælland

Er din kloak begyndt at lugte? Eller er den stoppet til? Uanset hvad du har af problemer med din kloak i Jerslev Sjælland, er du kommet til rette sted. Her har vi nemlig samlet alle autoriserede kloakmestre i Jerslev Sjælland, så du hurtigt og nemt kan kontakte et kloakfirma, som kan hjælpe dig uanset, om det handler om kloakrenovering, slamsugning, tv-inspektion eller noget helt fjerde.

Vil du gerne have en god pris på kloakarbejde, kan du bestille 3 tilbud helt gratis og uforpligtende.

Så vil 3 autoriserede kloakmestre kontakte dig i løbet af få hverdage. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser og få overblik over prisniveauet for kloakarbejde i Jerslev Sjælland og omegn.

» Få 3 tilbud på kloakservice

Ølands Entreprenør- & Kloakservice
Vesterbygårdsvej 4
4490 Jerslev Sjælland

59 59 55 17


Hvidebæk Kloakservice
Søndergade 77, Ubby
4490 Jerslev Sjælland

29 44 38 18


Entreprenør Thomas Petersen ApS
Rugvænget 5
4490 Jerslev Sjælland

22 90 42 57


Malmos A/S
Hovedgaden 92, Ubby
4490 Jerslev Sjælland

59 59 53 42


R. R. Service
Bygaden 48
4490 Jerslev Sjælland

51 82 22 12


Entreprenør Benny Petersen A/S
Nordkrogvej 25
4490 Jerslev Sjælland

59 59 56 76Husk at en kloakmester skal være autoriseret

For det meste skal man være autoriseret som kloakmester for at udføre kloakarbejde. Det er et lovkrav, at man har den nødvendige uddannelse, hvis man skal slutte en kloak til det offentlige kloaknet. Formålet er blandt andet at sikre, at spildevand bliver behandlet korrekt, for det kan få alvorlige konsekvenser, hvis der sker fejl.

Autorisationen kan du betragte som din garanti for, at arbejdet med din kloak i Jerslev Sjælland bliver udført korrekt og efter de gældende regler. En autoriseret kloakmester vil desuden altid være forsikret, så du er dækket ind, hvis arbejdet med din kloak ikke er udført korrekt.

Er du i tvivl om, hvorvidt lige præcis problemet med din kloak kræver, at man kan løse problemer med din kloak, kan du prøve at henvende dig til Kalundborg Kommune. Forvaltningen kan fortælle dig helt præcist, hvem der må udføre en opgave som fx kloakrenovering, slamsugning eller nedlægning af dræn.

Du kan også finde information om, hvad du må og ikke må på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en helt opdateret oversigt over autoriserede kloakmestre, som kan hjælpe dig med din kloak i Jerslev Sjælland.

Hjælpen er nær til din kloak i Jerslev Sjælland

Det er aldrig rart at have problemer med en kloak. Jerslev Sjælland og omegn huser heldigvis flere kloakmestre, som kan hjælpe dig med forskellige opgaver som fx etablering af kloak, nedgravning af dræn, højvandslukke, slamsugning, kloakspuling, tv-inspektion, brøndrenovering, rotteskader og strømpeforing.

Få en god pris på arbejdet med din kloak i Jerslev Sjælland