Kloak Jægerspris

» Få 3 tilbud på kloakservice Få en god pris på arbejdet med din kloak i Jægerspris

Er din kloak begyndt at lugte? Eller er den stoppet til? Uanset hvad du har af problemer med din kloak i Jægerspris, er du kommet til rette sted. Her har vi nemlig samlet alle autoriserede kloakmestre i Jægerspris, så du hurtigt og nemt kan kontakte et kloakfirma, som kan hjælpe dig uanset, om det handler om kloakrenovering, slamsugning, tv-inspektion eller noget helt fjerde.

Vil du gerne have en god pris på kloakarbejde, kan du bestille 3 tilbud helt gratis og uforpligtende.

Så vil 3 autoriserede kloakmestre kontakte dig i løbet af få hverdage. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser og få overblik over prisniveauet for kloakarbejde i Jægerspris og omegn.

» Få 3 tilbud på kloakservice

Aut. Kloakmester Jens Andersen ApS
Vestergårdsvej 1
3630 Jægerspris

24 24 05 02


Aut. Kloakmester Peter Thaisen
Hovedgaden 156
3630 Jægerspris

47 50 41 42


Aut. Kloakmester Jonas Thaisen
Fjordbakken 5
3630 Jægerspris

40 78 45 98


Druedalsvejens Entreprenørforretning
Nørhaven 2
3630 Jægerspris

47 53 11 02


BEB Byg og Anlæg
Rørengen 2, Lyngerup
3630 Jægerspris

24 64 73 68


Bang Nielsen A/S
Lyngerupvej 28
3630 Jægerspris

20 48 20 02


Stigbjerg Entreprise ApS
Langager 12
3630 Jægerspris

21 64 87 08Husk at en kloakmester skal være autoriseret

For det meste skal man være autoriseret som kloakmester for at udføre kloakarbejde. Det er et lovkrav, at man har den nødvendige uddannelse, hvis man skal slutte en kloak til det offentlige kloaknet. Formålet er blandt andet at sikre, at spildevand bliver behandlet korrekt, for det kan få alvorlige konsekvenser, hvis der sker fejl.

Autorisationen kan du betragte som din garanti for, at arbejdet med din kloak i Jægerspris bliver udført korrekt og efter de gældende regler. En autoriseret kloakmester vil desuden altid være forsikret, så du er dækket ind, hvis arbejdet med din kloak ikke er udført korrekt.

Er du i tvivl om, hvorvidt lige præcis problemet med din kloak kræver, at man kan løse problemer med din kloak, kan du prøve at henvende dig til Frederikssund Kommune. Forvaltningen kan fortælle dig helt præcist, hvem der må udføre en opgave som fx kloakrenovering, slamsugning eller nedlægning af dræn.

Du kan også finde information om, hvad du må og ikke må på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en helt opdateret oversigt over autoriserede kloakmestre, som kan hjælpe dig med din kloak i Jægerspris.

Hjælpen er nær til din kloak i Jægerspris

Det er aldrig rart at have problemer med en kloak. Jægerspris og omegn huser heldigvis flere kloakmestre, som kan hjælpe dig med forskellige opgaver som fx etablering af kloak, nedgravning af dræn, højvandslukke, slamsugning, kloakspuling, tv-inspektion, brøndrenovering, rotteskader og strømpeforing.

Få en god pris på arbejdet med din kloak i Jægerspris

Har du brug for andre håndværkere, kan du også få overblik over fx malere, murere, tømrere og elektrikere i dit lokalområde.