Kloak Hundested

» Få 3 tilbud på kloakservice Få en god pris på arbejdet med din kloak i Hundested

Er din kloak begyndt at lugte? Eller er den stoppet til? Uanset hvad du har af problemer med din kloak i Hundested, er du kommet til rette sted. Her har vi nemlig samlet alle autoriserede kloakmestre i Hundested, så du hurtigt og nemt kan kontakte et kloakfirma, som kan hjælpe dig uanset, om det handler om kloakrenovering, slamsugning, tv-inspektion eller noget helt fjerde.

Vil du gerne have en god pris på kloakarbejde, kan du bestille 3 tilbud helt gratis og uforpligtende.

Så vil 3 autoriserede kloakmestre kontakte dig i løbet af få hverdage. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser og få overblik over prisniveauet for kloakarbejde i Hundested og omegn.

» Få 3 tilbud på kloakservice

MVL v/Morten Vang Larsen
Lærkevej 10
3390 Hundested

21 65 63 21


My Group Entrepriser ApS
Amtsvejen 33
3390 Hundested

26 31 86 32


KP Kloakservice
Skippergade 3
3390 Hundested

27 62 87 50


Nordsjællands Plante og Fliselægning ApS
Sverkilstrup Byvej 7
3390 Hundested

28 35 30 87


Marker Entreprenørfirma
Syrenvej 5
3390 Hundested

25 38 80 40


Hornsyld Træfældning
Amtsvejen 78
3390 Hundested

60 19 14 99


Skelbæk Transport & Entreprenør ApS
Frederiksværkvej 105-107
3390 Hundested

30 52 88 83Husk at en kloakmester skal være autoriseret

For det meste skal man være autoriseret som kloakmester for at udføre kloakarbejde. Det er et lovkrav, at man har den nødvendige uddannelse, hvis man skal slutte en kloak til det offentlige kloaknet. Formålet er blandt andet at sikre, at spildevand bliver behandlet korrekt, for det kan få alvorlige konsekvenser, hvis der sker fejl.

Autorisationen kan du betragte som din garanti for, at arbejdet med din kloak i Hundested bliver udført korrekt og efter de gældende regler. En autoriseret kloakmester vil desuden altid være forsikret, så du er dækket ind, hvis arbejdet med din kloak ikke er udført korrekt.

Er du i tvivl om, hvorvidt lige præcis problemet med din kloak kræver, at man er autoriseret kloakmester, kan du prøve at henvende dig til Halsnæs Kommune. Forvaltningen kan fortælle dig helt præcist, hvem der må udføre en opgave som fx kloakrenovering, slamsugning eller nedlægning af dræn.

Du kan også finde information om, hvad du må og ikke må på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en helt opdateret oversigt over autoriserede kloakmestre, som kan hjælpe dig med din kloak i Hundested.

Hjælpen er nær til din kloak i Hundested

Det er aldrig rart at have problemer med kloakken i sit hjem. Hundested og omegn huser heldigvis flere kloakmestre, som kan hjælpe dig med forskellige opgaver som fx etablering af kloak, nedgravning af dræn, højvandslukke, slamsugning, kloakspuling, tv-inspektion, brøndrenovering, rotteskader og strømpeforing.

Få en god pris på arbejdet med din kloak i Hundested