Kloak Hornslet

» Få 3 tilbud på kloakservice Få en god pris på arbejdet med din kloak i Hornslet

Er din kloak begyndt at lugte? Eller er den stoppet til? Uanset hvad du har af problemer med din kloak i Hornslet, er du kommet til rette sted. Her har vi nemlig samlet alle autoriserede kloakmestre i Hornslet, så du hurtigt og nemt kan kontakte et kloakfirma, som kan hjælpe dig uanset, om det handler om kloakrenovering, slamsugning, tv-inspektion eller noget helt fjerde.

Vil du gerne have en god pris på kloakarbejde, kan du bestille 3 tilbud helt gratis og uforpligtende.

Så vil 3 autoriserede kloakmestre kontakte dig i løbet af få hverdage. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser og få overblik over prisniveauet for kloakarbejde i Hornslet og omegn.

» Få 3 tilbud på kloakservice

Syddjurs VVS
Hybenvej 12
8543 Hornslet

20 64 96 28


Entreprenør Mikael Lange
Landevejen 87
8543 Hornslet

86 99 49 40


Anders Bach Entreprenør ApS
Flinthøjvej 1
8543 Hornslet

ukendt


Entreprenør Jesper Schroll Jensen ApS
Hornbjergvej 60
8543 Hornslet

40 78 38 80


Aut. Kloakmester Martin Haurballe ApS
Egernvej 11
8543 Hornslet

86 35 60 70



Husk at en kloakmester skal være autoriseret

For det meste skal man være autoriseret som kloakmester for at udføre kloakarbejde. Det er et lovkrav, at man har den nødvendige uddannelse, hvis man skal slutte en kloak til det offentlige kloaknet. Formålet er blandt andet at sikre, at spildevand bliver behandlet korrekt, for det kan få alvorlige konsekvenser, hvis der sker fejl.

Autorisationen kan du betragte som din garanti for, at arbejdet med din kloak i Hornslet bliver udført korrekt og efter de gældende regler. En autoriseret kloakmester vil desuden altid være forsikret, så du er dækket ind, hvis arbejdet med din kloak ikke er udført korrekt.

Er du i tvivl om, hvorvidt lige præcis problemet med din kloak kræver, at man er autoriseret kloakmester, kan du prøve at henvende dig til Syddjurs Kommune. Forvaltningen kan fortælle dig helt præcist, hvem der må udføre en opgave som fx kloakrenovering, slamsugning eller nedlægning af dræn.

Du kan også finde information om, hvad du må og ikke må på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en helt opdateret oversigt over autoriserede kloakmestre, som kan hjælpe dig med din kloak i Hornslet.

Hjælpen er nær til din kloak i Hornslet

Det er aldrig rart at have problemer med en kloak. Hornslet og omegn huser heldigvis flere kloakmestre, som kan hjælpe dig med forskellige opgaver som fx etablering af kloak, nedgravning af dræn, højvandslukke, slamsugning, kloakspuling, tv-inspektion, brøndrenovering, rotteskader og strømpeforing.

Få en god pris på arbejdet med din kloak i Hornslet