Kloak Hjallerup

» Få 3 tilbud på kloakservice Få en god pris på arbejdet med din kloak i Hjallerup

Er din kloak begyndt at lugte? Eller er den stoppet til? Uanset hvad du har af problemer med din kloak i Hjallerup, er du kommet til rette sted. Her har vi nemlig samlet alle autoriserede kloakmestre i Hjallerup, så du hurtigt og nemt kan kontakte et kloakfirma, som kan hjælpe dig uanset, om det handler om kloakrenovering, slamsugning, tv-inspektion eller noget helt fjerde.

Vil du gerne have en god pris på kloakarbejde, kan du bestille 3 tilbud helt gratis og uforpligtende.

Så vil 3 autoriserede kloakmestre kontakte dig i løbet af få hverdage. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser og få overblik over prisniveauet for kloakarbejde i Hjallerup og omegn.

» Få 3 tilbud på kloakservice

Ørum Maskinstation A/S
Bjørnbækvej 54, Ørum
9320 Hjallerup

98 28 15 00


Hjallerup Entreprenør & Kloakmester
Lyngdrupvej 75
9320 Hjallerup

98 28 22 82


J.S. Bæk ApS
Østermarksvej 47
9320 Hjallerup

50 59 19 79


Klokkerholm Murerforretning og Skovbrug
Hellevadvej 38
9320 Hjallerup

40 34 25 28Husk at en kloakmester skal være autoriseret

For det meste skal man være autoriseret som kloakmester for at udføre kloakarbejde. Det er et lovkrav, at man har den nødvendige uddannelse, hvis man skal slutte en kloak til det offentlige kloaknet. Formålet er blandt andet at sikre, at spildevand bliver behandlet korrekt, for det kan få alvorlige konsekvenser, hvis der sker fejl.

Autorisationen kan du betragte som din garanti for, at arbejdet med din kloak i Hjallerup bliver udført korrekt og efter de gældende regler. En autoriseret kloakmester vil desuden altid være forsikret, så du er dækket ind, hvis arbejdet med din kloak ikke er udført korrekt.

Er du i tvivl om, hvorvidt lige præcis problemet med din kloak kræver, at man er autoriseret kloakmester, kan du prøve at henvende dig til Brønderslev Kommune. Forvaltningen kan fortælle dig helt præcist, hvem der må udføre en opgave som fx kloakrenovering, slamsugning eller nedlægning af dræn.

Du kan også finde information om, hvad du må og ikke må på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en helt opdateret oversigt over autoriserede kloakmestre, som kan hjælpe dig med din kloak i Hjallerup.

Hjælpen er nær til din kloak i Hjallerup

Det er aldrig rart at have problemer med en kloak. Hjallerup og omegn huser heldigvis flere kloakmestre, som kan hjælpe dig med forskellige opgaver som fx etablering af kloak, nedgravning af dræn, højvandslukke, slamsugning, kloakspuling, tv-inspektion, brøndrenovering, rotteskader og strømpeforing.

Få en god pris på arbejdet med din kloak i Hjallerup