Kloak Hørve

» Få 3 tilbud på kloakservice Få en god pris på arbejdet med din kloak i Hørve

Er din kloak begyndt at lugte? Eller er den stoppet til? Uanset hvad du har af problemer med din kloak i Hørve, er du kommet til rette sted. Her har vi nemlig samlet alle autoriserede kloakmestre i Hørve, så du hurtigt og nemt kan kontakte et kloakfirma, som kan hjælpe dig uanset, om det handler om kloakrenovering, slamsugning, tv-inspektion eller noget helt fjerde.

Vil du gerne have en god pris på kloakarbejde, kan du bestille 3 tilbud helt gratis og uforpligtende.

Så vil 3 autoriserede kloakmestre kontakte dig i løbet af få hverdage. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser og få overblik over prisniveauet for kloakarbejde i Hørve og omegn.

» Få 3 tilbud på kloakservice

DK Entreprise Fårevejle ApS
Nekseløvej 15
4534 Hørve

40 11 26 62


OJK Byg & Service ApS
Dragsmøllevej 14
4534 Hørve

20 21 80 40


Entreprenør & Anlægsgartner Flemming Bach
Fjordvej 12
4534 Hørve

59 31 16 45


Anlægsgartner Martin Knudsen ApS
Søhusvej 40
4534 Hørve

59 46 28 57


Entreprenørfirmaet Martin Olsen
Vallekildevej 170
4534 Hørve

59 65 75 31


Starreklinte Tømrer & Entreprenør
Kalundborgvej 30
4534 Hørve

56 65 03 33


Entreprenørfirmaet Helge Hansen Hørve ApS
Industrivej 23
4534 Hørve

59 65 65 41Husk at en kloakmester skal være autoriseret

For det meste skal man være autoriseret som kloakmester for at udføre kloakarbejde. Det er et lovkrav, at man har den nødvendige uddannelse, hvis man skal slutte en kloak til det offentlige kloaknet. Formålet er blandt andet at sikre, at spildevand bliver behandlet korrekt, for det kan få alvorlige konsekvenser, hvis der sker fejl.

Autorisationen kan du betragte som din garanti for, at arbejdet med din kloak i Hørve bliver udført korrekt og efter de gældende regler. En autoriseret kloakmester vil desuden altid være forsikret, så du er dækket ind, hvis arbejdet med din kloak ikke er udført korrekt.

Er du i tvivl om, hvorvidt lige præcis problemet med din kloak kræver, at man er autoriseret kloakmester, kan du prøve at henvende dig til Odsherred Kommune. Forvaltningen kan fortælle dig helt præcist, hvem der må udføre en opgave som fx kloakrenovering, slamsugning eller nedlægning af dræn.

Du kan også finde information om, hvad du må og ikke må på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en helt opdateret oversigt over autoriserede kloakmestre, som kan hjælpe dig med din kloak i Hørve.

Hjælpen er nær til din kloak i Hørve

Det er aldrig rart at have problemer med en kloak. Hørve og omegn huser heldigvis flere kloakmestre, som kan hjælpe dig med forskellige opgaver som fx etablering af kloak, nedgravning af dræn, højvandslukke, slamsugning, kloakspuling, tv-inspektion, brøndrenovering, rotteskader og strømpeforing.

Få en god pris på arbejdet med din kloak i Hørve