Kloak Glostrup

» Få 3 gratis tilbud på kloakservice Få en god pris på arbejdet med din kloak i Glostrup

Er din kloak begyndt at lugte? Eller er den stoppet til? Uanset hvad du har af problemer med din kloak i Glostrup, er du kommet til rette sted. Her har vi nemlig samlet alle autoriserede kloakmestre i Glostrup, så du hurtigt og nemt kan kontakte et kloakfirma, som kan hjælpe dig uanset, om det handler om kloakrenovering, slamsugning, tv-inspektion eller noget helt fjerde.

Vil du gerne have en god pris på kloakarbejde, kan du bestille 3 tilbud helt gratis og uforpligtende.

Så vil 3 autoriserede kloakmestre kontakte dig i løbet af få hverdage. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser og få overblik over prisniveauet for kloakarbejde i Glostrup og omegn.

» Få 3 gratis tilbud på kloakservice

MLJ Blik og Kloak v/Michael Jørgensen
Nordre Ringvej 80
2600 Glostrup

40 56 94 60


Entreprenørfirmaet Lomborg
Bjergbakkevej 138
2600 Glostrup

30 32 71 59


HCS A/S Transport & Spedition
Hvissingevej 100
2600 Glostrup

43 42 41 00


Madsens Multientreprise ApS
Tofteaasen 3
2600 Glostrup

43 63 15 52


VVS Jess A. Olsen ApS
Herstedøstervej 11
2600 Glostrup

43 45 08 06


Aut. Kloakmester Møllebæk
Rødkælkevej 218
2600 Glostrup

40 55 91 95


Rentokil Skadedyrskontrol
Paul Bergsøes Vej 22
2600 Glostrup

70 10 33 11


Schou ApS
Heggelunds Alle 12
2600 Glostrup

26 71 74 69Husk at en kloakmester skal være autoriseret

For det meste skal man være autoriseret som kloakmester for at udføre kloakarbejde. Det er et lovkrav, at man har den nødvendige uddannelse, hvis man skal slutte en kloak til det offentlige kloaknet. Formålet er blandt andet at sikre, at spildevand bliver behandlet korrekt, for det kan få alvorlige konsekvenser, hvis der sker fejl.

Autorisationen kan du betragte som din garanti for, at arbejdet med din kloak i Glostrup bliver udført korrekt og efter de gældende regler. En autoriseret kloakmester vil desuden altid være forsikret, så du er dækket ind, hvis arbejdet med din kloak ikke er udført korrekt.

Er du i tvivl om, hvorvidt lige præcis problemet med din kloak kræver, at man er autoriseret kloakmester, kan du prøve at henvende dig til Glostrup Kommune. Forvaltningen kan fortælle dig helt præcist, hvem der må udføre en opgave som fx kloakrenovering, slamsugning eller nedlægning af dræn.

Du kan også finde information om, hvad du må og ikke må på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en helt opdateret oversigt over autoriserede kloakmestre, som kan hjælpe dig med din kloak i Glostrup.

Hjælpen er nær til din kloak i Glostrup

Det er aldrig rart at have problemer med en kloak. Glostrup og omegn huser heldigvis flere kloakmestre, som kan hjælpe dig med forskellige opgaver som fx etablering af kloak, nedgravning af dræn, højvandslukke, slamsugning, kloakspuling, tv-inspektion, brøndrenovering, rotteskader og strømpeforing.

Få en god pris på arbejdet med din kloak i Glostrup