Kloak Gentofte

» Få 3 gratis tilbud på kloakservice Få en god pris på arbejdet med din kloak i Gentofte

Er din kloak begyndt at lugte? Eller er den stoppet til? Uanset hvad du har af problemer med din kloak i Gentofte, er du kommet til rette sted. Her har vi nemlig samlet alle autoriserede kloakmestre i Gentofte, så du hurtigt og nemt kan kontakte et kloakfirma, som kan hjælpe dig uanset, om det handler om kloakrenovering, slamsugning, tv-inspektion eller noget helt fjerde.

Vil du gerne have en god pris på kloakarbejde, kan du bestille 3 tilbud helt gratis og uforpligtende.

Så vil 3 autoriserede kloakmestre kontakte dig i løbet af få hverdage. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser og få overblik over prisniveauet for kloakarbejde i Gentofte og omegn.

» Få 3 gratis tilbud på kloakservice

Bohn Kloak
Grusbakken 2C
2820 Gentofte

39 30 07 05


Alpha VVS-Teknik ApS
Mesterlodden 30 B
2820 Gentofte

45 93 19 49


Blikob VVS A/S
Mesterlodden 2
2820 Gentofte

39 62 40 50


J. S. Sten & Stål ApS
Brogårdsvænget 1
2820 Gentofte

36 70 37 32


C.A. Service ApS
Ræveskovsvej 20
2820 Gentofte

71 99 11 12


Vangede Byg ApS
Vangede Bygade 56 th.
2820 Gentofte

22 44 72 66


Landskabsentreprenør Sven Bech A/S
Mesterlodden 13
2820 Gentofte

39 68 06 55Husk at en kloakmester skal være autoriseret

For det meste skal man være autoriseret som kloakmester for at udføre kloakarbejde. Det er et lovkrav, at man har den nødvendige uddannelse, hvis man skal slutte en kloak til det offentlige kloaknet. Formålet er blandt andet at sikre, at spildevand bliver behandlet korrekt, for det kan få alvorlige konsekvenser, hvis der sker fejl.

Autorisationen kan du betragte som din garanti for, at arbejdet med din kloak i Gentofte bliver udført korrekt og efter de gældende regler. En autoriseret kloakmester vil desuden altid være forsikret, så du er dækket ind, hvis arbejdet med din kloak ikke er udført korrekt.

Er du i tvivl om, hvorvidt lige præcis problemet med din kloak kræver, at man er autoriseret kloakmester, kan du prøve at henvende dig til Gentofte Kommune. Forvaltningen kan fortælle dig helt præcist, hvem der må udføre en opgave som fx kloakrenovering, slamsugning eller nedlægning af dræn.

Du kan også finde information om, hvad du må og ikke må på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en helt opdateret oversigt over autoriserede kloakmestre, som kan hjælpe dig med din kloak i Gentofte.

Hjælpen er nær til din kloak i Gentofte

Det er aldrig rart at have problemer med en kloak. Gentofte og omegn huser heldigvis flere kloakmestre, som kan hjælpe dig med forskellige opgaver som fx etablering af kloak, nedgravning af dræn, højvandslukke, slamsugning, kloakspuling, tv-inspektion, brøndrenovering, rotteskader og strømpeforing.

Få en god pris på arbejdet med din kloak i Gentofte