Kloak Gadstrup

» Få 3 gratis tilbud på kloakservice Få en god pris på arbejdet med din kloak i Gadstrup

Er din kloak begyndt at lugte? Eller er den stoppet til? Uanset hvad du har af problemer med din kloak i Gadstrup, er du kommet til rette sted. Her har vi nemlig samlet alle autoriserede kloakmestre i Gadstrup, så du hurtigt og nemt kan kontakte et kloakfirma, som kan hjælpe dig uanset, om det handler om kloakrenovering, slamsugning, tv-inspektion eller noget helt fjerde.

Vil du gerne have en god pris på kloakarbejde, kan du bestille 3 tilbud helt gratis og uforpligtende.

Så vil 3 autoriserede kloakmestre kontakte dig i løbet af få hverdage. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser og få overblik over prisniveauet for kloakarbejde i Gadstrup og omegn.

» Få 3 gratis tilbud på kloakservice

Snoldelev Entreprenørfirma A/S
Søndervænget 2, Snoldelev
4621 Gadstrup

20 48 30 52


Aut. Kloakmester Morten H. Jensen
Brordrup Bygade 4
4621 Gadstrup

40 36 09 96


P.I. Entreprenørfirma ApS
Ramsølillevej 32 A
4621 Gadstrup

46 19 11 41


Greencon Servicepartner ApS
Hastrupvej 13
4621 Gadstrup

40 84 80 92


Køge Bugts Anlægsgartner ApS
Ramsølillevej 19
4621 Gadstrup

20 14 05 58


Skovstad Entreprenør ApS
Nyvej 9
4621 Gadstrup

40 33 27 53


Rør-Smeden ApS
Brordrupvej 37
4621 Gadstrup

40 15 50 42


Max Construction Totalentreprise ApS
Mosevænget 8
4621 Gadstrup

22 16 26 29Husk at en kloakmester skal være autoriseret

For det meste skal man være autoriseret som kloakmester for at udføre kloakarbejde. Det er et lovkrav, at man har den nødvendige uddannelse, hvis man skal slutte en kloak til det offentlige kloaknet. Formålet er blandt andet at sikre, at spildevand bliver behandlet korrekt, for det kan få alvorlige konsekvenser, hvis der sker fejl.

Autorisationen kan du betragte som din garanti for, at arbejdet med din kloak i Gadstrup bliver udført korrekt og efter de gældende regler. En autoriseret kloakmester vil desuden altid være forsikret, så du er dækket ind, hvis arbejdet med din kloak ikke er udført korrekt.

Er du i tvivl om, hvorvidt lige præcis problemet med din kloak kræver, at man er autoriseret kloakmester, kan du prøve at henvende dig til Roskilde Kommune. Forvaltningen kan fortælle dig helt præcist, hvem der må udføre en opgave som fx kloakrenovering, slamsugning eller nedlægning af dræn.

Du kan også finde information om, hvad du må og ikke må på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en helt opdateret oversigt over autoriserede kloakmestre, som kan hjælpe dig med din kloak i Gadstrup.

Hjælpen er nær til din kloak i Gadstrup

Det er aldrig rart at have problemer med en kloak. Gadstrup og omegn huser heldigvis flere kloakmestre, som kan hjælpe dig med forskellige opgaver som fx etablering af kloak, nedgravning af dræn, højvandslukke, slamsugning, kloakspuling, tv-inspektion, brøndrenovering, rotteskader og strømpeforing.

Få en god pris på arbejdet med din kloak i Gadstrup