Kloak Gørlev

» Få 3 gratis tilbud på kloakservice Få en god pris på arbejdet med din kloak i Gørlev

Er din kloak begyndt at lugte? Eller er den stoppet til? Uanset hvad du har af problemer med din kloak i Gørlev, er du kommet til rette sted. Her har vi nemlig samlet alle autoriserede kloakmestre i Gørlev, så du hurtigt og nemt kan kontakte et kloakfirma, som kan hjælpe dig uanset, om det handler om kloakrenovering, slamsugning, tv-inspektion eller noget helt fjerde.

Vil du gerne have en god pris på kloakarbejde, kan du bestille 3 tilbud helt gratis og uforpligtende.

Så vil 3 autoriserede kloakmestre kontakte dig i løbet af få hverdage. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser og få overblik over prisniveauet for kloakarbejde i Gørlev og omegn.

» Få 3 gratis tilbud på kloakservice

TWL Anlæg & Kloak v/Thomas Wallin Lundquist
Ryevej 5, Rye
4281 Gørlev

22 82 07 46


Aut. Kloakmester Gustav Keinicke
Falkensøvej 6
4281 Gørlev

40 15 80 89


Kirke Helsinge Entreprenørforretning
Søndergade 10, Kirke Helsinge
4281 Gørlev

58 85 64 13


Gørlev Murerforretning ApS
Støberivej 5-7
4281 Gørlev

51 35 91 80


Enghavens Entreprenør og Kloakmester ApS
Enghaven 17
4281 Gørlev

58 85 93 00


Skovgaard-Konsulenten v/Allan Skovgaard Jessen
Rye Byvej 12
4281 Gørlev

58 85 65 45


Aut. Kloakmester GSC Anlæg A/S
Rørvej 11
4281 Gørlev

58 85 92 72


KRP Byg og Anlæg
Solager 15
4281 Gørlev

21 67 08 60Husk at en kloakmester skal være autoriseret

For det meste skal man være autoriseret som kloakmester for at udføre kloakarbejde. Det er et lovkrav, at man har den nødvendige uddannelse, hvis man skal slutte en kloak til det offentlige kloaknet. Formålet er blandt andet at sikre, at spildevand bliver behandlet korrekt, for det kan få alvorlige konsekvenser, hvis der sker fejl.

Autorisationen kan du betragte som din garanti for, at arbejdet med din kloak i Gørlev bliver udført korrekt og efter de gældende regler. En autoriseret kloakmester vil desuden altid være forsikret, så du er dækket ind, hvis arbejdet med din kloak ikke er udført korrekt.

Er du i tvivl om, hvorvidt lige præcis problemet med din kloak kræver, at man er autoriseret kloakmester, kan du prøve at henvende dig til Kalundborg Kommune. Forvaltningen kan fortælle dig helt præcist, hvem der må udføre en opgave som fx kloakrenovering, slamsugning eller nedlægning af dræn.

Du kan også finde information om, hvad du må og ikke må på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en helt opdateret oversigt over autoriserede kloakmestre, som kan hjælpe dig med din kloak i Gørlev.

Hjælpen er nær til din kloak i Gørlev

Det er aldrig rart at have problemer med en kloak. Gørlev og omegn huser heldigvis flere kloakmestre, som kan hjælpe dig med forskellige opgaver som fx etablering af kloak, nedgravning af dræn, højvandslukke, slamsugning, kloakspuling, tv-inspektion, brøndrenovering, rotteskader og strømpeforing.

Få en god pris på arbejdet med din kloak i Gørlev