Kloak Fredensborg

» Få 3 gratis tilbud på kloakservice Få en god pris på arbejdet med din kloak i Fredensborg

Er din kloak begyndt at lugte? Eller er den stoppet til? Uanset hvad du har af problemer med din kloak i Fredensborg, er du kommet til rette sted. Her har vi nemlig samlet alle autoriserede kloakmestre i Fredensborg, så du hurtigt og nemt kan kontakte et kloakfirma, som kan hjælpe dig uanset, om det handler om kloakrenovering, slamsugning, tv-inspektion eller noget helt fjerde.

Vil du gerne have en god pris på kloakarbejde, kan du bestille 3 tilbud helt gratis og uforpligtende.

Så vil 3 autoriserede kloakmestre kontakte dig i løbet af få hverdage. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser og få overblik over prisniveauet for kloakarbejde i Fredensborg og omegn.

» Få 3 gratis tilbud på kloakservice

Kloakcentralen IVS
Nørredamsvej 107
3480 Fredensborg

28 88 02 05


Schönebeck GVS Teknik A/S
Højvangen 12 A
3480 Fredensborg

48 47 50 81


Andersen Anlæg
Skovvænget 10
3480 Fredensborg

51 57 33 20


Lønholt Kloakservice ApS
Rolandsvej 6
3480 Fredensborg

22 16 33 08


BK-Entreprise
Vilhelmsro 430
3480 Fredensborg

30 33 67 23


Entreprenør Bo Hansen
Asminderødgade 20
3480 Fredensborg

20 73 71 35


Holsteen Byg ApS
Parkvej 7 B, 1.
3480 Fredensborg

70 22 32 94Husk at en kloakmester skal være autoriseret

For det meste skal man være autoriseret som kloakmester for at udføre kloakarbejde. Det er et lovkrav, at man har den nødvendige uddannelse, hvis man skal slutte en kloak til det offentlige kloaknet. Formålet er blandt andet at sikre, at spildevand bliver behandlet korrekt, for det kan få alvorlige konsekvenser, hvis der sker fejl.

Autorisationen kan du betragte som din garanti for, at arbejdet med din kloak i Fredensborg bliver udført korrekt og efter de gældende regler. En autoriseret kloakmester vil desuden altid være forsikret, så du er dækket ind, hvis arbejdet med din kloak ikke er udført korrekt.

Er du i tvivl om, hvorvidt lige præcis problemet med din kloak kræver, at man er autoriseret kloakmester, kan du prøve at henvende dig til Fredensborg Kommune. Forvaltningen kan fortælle dig helt præcist, hvem der må udføre en opgave som fx kloakrenovering, slamsugning eller nedlægning af dræn.

Du kan også finde information om, hvad du må og ikke må på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en helt opdateret oversigt over autoriserede kloakmestre, som kan hjælpe dig med din kloak i Fredensborg.

Hjælpen er nær til din kloak i Fredensborg

Det er aldrig rart at have problemer med en kloak. Fredensborg og omegn huser heldigvis flere kloakmestre, som kan hjælpe dig med forskellige opgaver som fx etablering af kloak, nedgravning af dræn, højvandslukke, slamsugning, kloakspuling, tv-inspektion, brøndrenovering, rotteskader, strømpeforing og afhjælpning af en stoppet kloak.

Få en god pris på arbejdet med din kloak i Fredensborg