Kloak Faaborg

» Få 3 gratis tilbud på kloakservice Få en god pris på arbejdet med din kloak i Faaborg

Er din kloak begyndt at lugte? Eller er den stoppet til? Uanset hvad du har af problemer med din kloak i Faaborg, er du kommet til rette sted. Her har vi nemlig samlet alle autoriserede kloakmestre i Faaborg, så du hurtigt og nemt kan kontakte et kloakfirma, som kan hjælpe dig uanset, om det handler om kloakrenovering, slamsugning, tv-inspektion eller noget helt fjerde.

Vil du gerne have en god pris på kloakarbejde, kan du bestille 3 tilbud helt gratis og uforpligtende.

Så vil 3 autoriserede kloakmestre kontakte dig i løbet af få hverdage. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser og få overblik over prisniveauet for kloakarbejde i Faaborg og omegn.

» Få 3 gratis tilbud på kloakservice

Åstrup Murer og Beton
Østergyden 5
5600 Faaborg

21 78 02 62


Entreprenør Rasmussen & Co. ApS
Kastanievej 2
5600 Faaborg

50 54 88 23


Korinth Entreprenørfirma A/S
Hågerupvej 35
5600 Faaborg

62 64 11 89


Hansen & Pedersen VVS & Entreprenørfirma A/S
Hågerupvej 7, Korinth
5600 Faaborg

62 65 16 82


Brdr. Lysemose Anlæg ApS
Vængegyden 33
5600 Faaborg

24 47 69 73


Aut. Kloakmester Jan Gedde Jensen
Sinebjergvej 39, Bjerne
5600 Faaborg

21 45 85 13


Firma P. Chr. Hansen
Svendborgvej 331, Åstrup
5600 Faaborg

62 61 59 09Husk at en kloakmester skal være autoriseret

For det meste skal man være autoriseret som kloakmester for at udføre kloakarbejde. Det er et lovkrav, at man har den nødvendige uddannelse, hvis man skal slutte en kloak til det offentlige kloaknet. Formålet er blandt andet at sikre, at spildevand bliver behandlet korrekt, for det kan få alvorlige konsekvenser, hvis der sker fejl.

Autorisationen kan du betragte som din garanti for, at arbejdet med din kloak i Faaborg bliver udført korrekt og efter de gældende regler. En autoriseret kloakmester vil desuden altid være forsikret, så du er dækket ind, hvis arbejdet med din kloak ikke er udført korrekt.

Er du i tvivl om, hvorvidt lige præcis problemet med din kloak kræver, at man er autoriseret kloakmester, kan du prøve at henvende dig til Faaborg-Midtfyn Kommune. Forvaltningen kan fortælle dig helt præcist, hvem der må udføre en opgave som fx kloakrenovering, slamsugning eller nedlægning af dræn.

Du kan også finde information om, hvad du må og ikke må på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en helt opdateret oversigt over autoriserede kloakmestre, som kan hjælpe dig med din kloak i Faaborg.

Hjælpen er nær til din kloak i Faaborg

Det er aldrig rart at have problemer med en kloak. Faaborg og omegn huser heldigvis flere kloakmestre, som kan hjælpe dig med forskellige opgaver som fx etablering af kloak, nedgravning af dræn, højvandslukke, slamsugning, kloakspuling, tv-inspektion, brøndrenovering, rotteskader og strømpeforing.

Få en god pris på arbejdet med din kloak i Faaborg