Kloak Dianalund

» Få 3 gratis tilbud på kloakservice Få en god pris på arbejdet med din kloak i Dianalund

Er din kloak begyndt at lugte? Eller er den stoppet til? Uanset hvad du har af problemer med din kloak i Dianalund, er du kommet til rette sted. Her har vi nemlig samlet alle autoriserede kloakmestre i Dianalund, så du hurtigt og nemt kan kontakte et kloakfirma, som kan hjælpe dig uanset, om det handler om kloakrenovering, slamsugning, tv-inspektion eller noget helt fjerde.

Vil du gerne have en god pris på kloakarbejde, kan du bestille 3 tilbud helt gratis og uforpligtende.

Så vil 3 autoriserede kloakmestre kontakte dig i løbet af få hverdage. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser og få overblik over prisniveauet for kloakarbejde i Dianalund og omegn.

» Få 3 gratis tilbud på kloakservice

IH Kloakservice
Karsholtevej 35 B
4293 Dianalund

22 88 43 19


Kloakmester Stig Muszynski
Herrestupvej 37, Skellebjerg
4293 Dianalund

40 36 32 14


Kongsted Entreprenørforretning ApS
Kongstedvej 44
4293 Dianalund

30 54 01 03


Henrik Oscar Henriksen ApS
Industri Vest 19
4293 Dianalund

29 26 03 07


Stepla Anlægsgartneri
Holbergsvej 81B
4293 Dianalund

26 16 57 20


DK Entreprenøren IVS
Dianalundvej 23
4293 Dianalund

22 81 88 63


MRB Byg & Anlæg ApS
Industri Vest 17
4293 Dianalund

21 25 34 03


Dianalund Entreprise ApS
Vildmosevej 5
4293 Dianalund

58 28 60 20Husk at en kloakmester skal være autoriseret

For det meste skal man være autoriseret som kloakmester for at udføre kloakarbejde. Det er et lovkrav, at man har den nødvendige uddannelse, hvis man skal slutte en kloak til det offentlige kloaknet. Formålet er blandt andet at sikre, at spildevand bliver behandlet korrekt, for det kan få alvorlige konsekvenser, hvis der sker fejl.

Autorisationen kan du betragte som din garanti for, at arbejdet med din kloak i Dianalund bliver udført korrekt og efter de gældende regler. En autoriseret kloakmester vil desuden altid være forsikret, så du er dækket ind, hvis arbejdet med din kloak ikke er udført korrekt.

Er du i tvivl om, hvorvidt lige præcis problemet med din kloak kræver, at man er autoriseret kloakmester, kan du prøve at henvende dig til Sorø Kommune. Forvaltningen kan fortælle dig helt præcist, hvem der må udføre en opgave som fx kloakrenovering, slamsugning eller nedlægning af dræn.

Du kan også finde information om, hvad du må og ikke må på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en helt opdateret oversigt over autoriserede kloakmestre, som kan hjælpe dig med din kloak i Dianalund.

Hjælpen er nær til din kloak i Dianalund

Det er aldrig rart at have problemer med en kloak. Dianalund og omegn huser heldigvis flere kloakmestre, som kan hjælpe dig med forskellige opgaver som fx etablering af kloak, nedgravning af dræn, højvandslukke, slamsugning, kloakspuling, tv-inspektion, brøndrenovering, rotteskader og strømpeforing.

Få en god pris på arbejdet med din kloak i Dianalund