Kloak Dalmose

» Få 3 gratis tilbud på kloakservice Få en god pris på arbejdet med din kloak i Dalmose

Er din kloak begyndt at lugte? Eller er den stoppet til? Uanset hvad du har af problemer med din kloak i Dalmose, er du kommet til rette sted. Her har vi nemlig samlet alle autoriserede kloakmestre i Dalmose, så du hurtigt og nemt kan kontakte et kloakfirma, som kan hjælpe dig uanset, om det handler om kloakrenovering, slamsugning, tv-inspektion eller noget helt fjerde.

Vil du gerne have en god pris på kloakarbejde, kan du bestille 3 tilbud helt gratis og uforpligtende.

Så vil 3 autoriserede kloakmestre kontakte dig i løbet af få hverdage. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser og få overblik over prisniveauet for kloakarbejde i Dalmose og omegn.

» Få 3 gratis tilbud på kloakservice

Aut. Kloakmester Tom Rasmussen
Hovedgaden 45
4261 Dalmose

56 16 01 44


Aut. Kloakmester Jan Ohmann
Banevej 30, Hyllested
4261 Dalmose

40 14 75 43


HJ Gruppen
Lundsgårdsvej 5
4261 Dalmose

30 30 25 46


Dalmose Entreprenør og Anlæg ApS
Violvænget 1
4261 Dalmose

40 19 23 34Husk at en kloakmester skal være autoriseret

For det meste skal man være autoriseret som kloakmester for at udføre kloakarbejde. Det er et lovkrav, at man har den nødvendige uddannelse, hvis man skal slutte en kloak til det offentlige kloaknet. Formålet er blandt andet at sikre, at spildevand bliver behandlet korrekt, for det kan få alvorlige konsekvenser, hvis der sker fejl.

Autorisationen kan du betragte som din garanti for, at arbejdet med din kloak i Dalmose bliver udført korrekt og efter de gældende regler. En autoriseret kloakmester vil desuden altid være forsikret, så du er dækket ind, hvis arbejdet med din kloak ikke er udført korrekt.

Er du i tvivl om, hvorvidt lige præcis problemet med din kloak kræver, at man er autoriseret kloakmester, kan du prøve at henvende dig til Slagelse Kommune. Forvaltningen kan fortælle dig helt præcist, hvem der må udføre en opgave som fx kloakrenovering, slamsugning eller nedlægning af dræn.

Du kan også finde information om, hvad du må og ikke må på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en helt opdateret oversigt over autoriserede kloakmestre, som kan hjælpe dig med din kloak i Dalmose.

Hjælpen er nær til din kloak i Dalmose

Det er aldrig rart at have problemer med en kloak. Dalmose og omegn huser heldigvis flere kloakmestre, som kan hjælpe dig med forskellige opgaver som fx etablering af kloak, nedgravning af dræn, højvandslukke, slamsugning, kloakspuling, tv-inspektion, brøndrenovering, rotteskader og strømpeforing.

Få en god pris på arbejdet med din kloak i Dalmose