Kloak Brovst

» Få 3 gratis tilbud på kloakservice Få en god pris på arbejdet med din kloak i Brovst

Er din kloak begyndt at lugte? Eller er den stoppet til? Uanset hvad du har af problemer med din kloak i Brovst, er du kommet til rette sted. Her har vi nemlig samlet alle autoriserede kloakmestre i Brovst, så du hurtigt og nemt kan kontakte et kloakfirma, som kan hjælpe dig uanset, om det handler om kloakrenovering, slamsugning, tv-inspektion eller noget helt fjerde.

Vil du gerne have en god pris på kloakarbejde, kan du bestille 3 tilbud helt gratis og uforpligtende.

Så vil 3 autoriserede kloakmestre kontakte dig i løbet af få hverdage. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser og få overblik over prisniveauet for kloakarbejde i Brovst og omegn.

» Få 3 gratis tilbud på kloakservice

Jysk Entreprenør & Kloak ApS
Tranumvej 64
9460 Brovst

22 61 02 44


Guldhammer Entreprise A/S
Kirkegade 71
9460 Brovst

98 23 23 00


Holms Entreprenør
Hammershøj 45
9460 Brovst

96 96 13 10


Entreprenørfirma TOPO
Jægerumgård 11
9460 Brovst

98 23 85 11


Bundgaard Rådgivende Ingeniører
Vendsysselvej 9
9460 Brovst

40 26 87 64


Aabybro Murerforretning ApS
Koldmosevej 35
9460 Brovst

21 74 71 84


TL Jensen Entreprenør og Aut. Kloakmester ApS
Janum Mølle 10
9460 Brovst

98 23 53 65


C.O. Møller ApS
Hovedgaden 31, Skovsgaard
9460 Brovst

98 23 14 45Husk at en kloakmester skal være autoriseret

For det meste skal man være autoriseret som kloakmester for at udføre kloakarbejde. Det er et lovkrav, at man har den nødvendige uddannelse, hvis man skal slutte en kloak til det offentlige kloaknet. Formålet er blandt andet at sikre, at spildevand bliver behandlet korrekt, for det kan få alvorlige konsekvenser, hvis der sker fejl.

Autorisationen kan du betragte som din garanti for, at arbejdet med din kloak i Brovst bliver udført korrekt og efter de gældende regler. En autoriseret kloakmester vil desuden altid være forsikret, så du er dækket ind, hvis arbejdet med din kloak ikke er udført korrekt.

Er du i tvivl om, hvorvidt lige præcis problemet med din kloak kræver, at man er autoriseret kloakmester, kan du prøve at henvende dig til Jammerbugt Kommune. Forvaltningen kan fortælle dig helt præcist, hvem der må udføre en opgave som fx kloakrenovering, slamsugning eller nedlægning af dræn.

Du kan også finde information om, hvad du må og ikke må på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en helt opdateret oversigt over autoriserede kloakmestre, som kan hjælpe dig med din kloak i Brovst.

Hjælpen er nær til din kloak i Brovst

Det er aldrig rart at have problemer med en kloak. Brovst og omegn huser heldigvis flere kloakmestre, som kan hjælpe dig med forskellige opgaver som fx etablering af kloak, nedgravning af dræn, højvandslukke, slamsugning, kloakspuling, tv-inspektion, brøndrenovering, rotteskader og strømpeforing.

Få en god pris på arbejdet med din kloak i Brovst