Kloak Broby

» Få 3 gratis tilbud på kloakservice Få en god pris på arbejdet med din kloak i Broby

Er din kloak begyndt at lugte? Eller er den stoppet til? Uanset hvad du har af problemer med din kloak i Broby, er du kommet til rette sted. Her har vi nemlig samlet alle autoriserede kloakmestre i Broby, så du hurtigt og nemt kan kontakte et kloakfirma, som kan hjælpe dig uanset, om det handler om kloakrenovering, slamsugning, tv-inspektion eller noget helt fjerde.

Vil du gerne have en god pris på kloakarbejde, kan du bestille 3 tilbud helt gratis og uforpligtende.

Så vil 3 autoriserede kloakmestre kontakte dig i løbet af få hverdage. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser og få overblik over prisniveauet for kloakarbejde i Broby og omegn.

» Få 3 gratis tilbud på kloakservice

Vester Hæsinge Maskinstation A/S
Vestergade 43, Vester Hæsinge
5672 Broby

62 63 12 43


Brdr. Møller Murer og Entreprenør ApS
Gl. Stenderupvej 7
5672 Broby

62 68 12 44


Vittinge Entreprenørservice
Flægskovvej 2
5672 Broby

22 52 48 15


Brobyværk VVS & Blik
Bøgebjergvej 56
5672 Broby

62 63 22 90


VH Entreprenør ApS
Rolighedsvej 20 A
5672 Broby

40 18 02 30


Midtfyns Kloakservice ApS
Industrivej 13
5672 Broby

62 63 17 88


VVS Gruppen Fyn ApS
Allerupgyden 1 A
5672 Broby

62 63 20 28


Entreprenørfirmaet Voldbro ApS
Tørvegyden 6
5672 Broby

22 97 66 85Husk at en kloakmester skal være autoriseret

For det meste skal man være autoriseret som kloakmester for at udføre kloakarbejde. Det er et lovkrav, at man har den nødvendige uddannelse, hvis man skal slutte en kloak til det offentlige kloaknet. Formålet er blandt andet at sikre, at spildevand bliver behandlet korrekt, for det kan få alvorlige konsekvenser, hvis der sker fejl.

Autorisationen kan du betragte som din garanti for, at arbejdet med din kloak i Broby bliver udført korrekt og efter de gældende regler. En autoriseret kloakmester vil desuden altid være forsikret, så du er dækket ind, hvis arbejdet med din kloak ikke er udført korrekt.

Er du i tvivl om, hvorvidt lige præcis problemet med din kloak kræver, at man er autoriseret kloakmester, kan du prøve at henvende dig til Faaborg-Midtfyn Kommune. Forvaltningen kan fortælle dig helt præcist, hvem der må udføre en opgave som fx kloakrenovering, slamsugning eller nedlægning af dræn.

Du kan også finde information om, hvad du må og ikke må på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en helt opdateret oversigt over autoriserede kloakmestre, som kan hjælpe dig med din kloak i Broby.

Hjælpen er nær til din kloak i Broby

Det er aldrig rart at have problemer med en kloak. Broby og omegn huser heldigvis flere kloakmestre, som kan hjælpe dig med forskellige opgaver som fx etablering af kloak, nedgravning af dræn, højvandslukke, slamsugning, kloakspuling, tv-inspektion, brøndrenovering, rotteskader og strømpeforing.

Få en god pris på arbejdet med din kloak i Broby