Kloak Brande

» Få 3 gratis tilbud på kloakservice Få en god pris på arbejdet med din kloak i Brande

Er din kloak begyndt at lugte? Eller er den stoppet til? Uanset hvad du har af problemer med din kloak i Brande, er du kommet til rette sted. Her har vi nemlig samlet alle autoriserede kloakmestre i Brande, så du hurtigt og nemt kan kontakte et kloakfirma, som kan hjælpe dig uanset, om det handler om kloakrenovering, slamsugning, tv-inspektion eller noget helt fjerde.

Vil du gerne have en god pris på kloakarbejde, kan du bestille 3 tilbud helt gratis og uforpligtende.

Så vil 3 autoriserede kloakmestre kontakte dig i løbet af få hverdage. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser og få overblik over prisniveauet for kloakarbejde i Brande og omegn.

» Få 3 gratis tilbud på kloakservice

Aut. Kloakmester Per Holmgaard
Blåbærvej 30
7330 Brande

41 16 51 18


Egebjergs Kloakrenovering v/Bruno Egebjerg
Enkehøj 66
7330 Brande

97 18 28 05


Blåhøj Murer & Entreprenør ApS
Fredborgvej 16, Gl. Blåhøj
7330 Brande

75 34 53 08


TS Udlejning
Tranevej 56
7330 Brande

40 31 54 19


Rahbek VVS ApS
Fabriksvej 1
7330 Brande

97 18 07 11


Murermester Sven T. Nielsen ApS
Sjællandsvej 22
7330 Brande

97 18 26 93


MM Blikmontage
Blåhøj Kirkevej 36
7330 Brande

23 25 90 09


Lønå Murermester- & Entreprenørfirma ApS
Mylius Erichsensvej 50
7330 Brande

30 97 58 96Husk at en kloakmester skal være autoriseret

For det meste skal man være autoriseret som kloakmester for at udføre kloakarbejde. Det er et lovkrav, at man har den nødvendige uddannelse, hvis man skal slutte en kloak til det offentlige kloaknet. Formålet er blandt andet at sikre, at spildevand bliver behandlet korrekt, for det kan få alvorlige konsekvenser, hvis der sker fejl.

Autorisationen kan du betragte som din garanti for, at arbejdet med din kloak i Brande bliver udført korrekt og efter de gældende regler. En autoriseret kloakmester vil desuden altid være forsikret, så du er dækket ind, hvis arbejdet med din kloak ikke er udført korrekt.

Er du i tvivl om, hvorvidt lige præcis problemet med din kloak kræver, at man er autoriseret kloakmester, kan du prøve at henvende dig til Ikast-Brande Kommune. Forvaltningen kan fortælle dig helt præcist, hvem der må udføre en opgave som fx kloakrenovering, slamsugning eller nedlægning af dræn.

Du kan også finde information om, hvad du må og ikke må på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en helt opdateret oversigt over autoriserede kloakmestre, som kan hjælpe dig med din kloak i Brande.

Hjælpen er nær til din kloak i Brande

Det er aldrig rart at have problemer med en kloak. Brande og omegn huser heldigvis flere kloakmestre, som kan hjælpe dig med forskellige opgaver som fx etablering af kloak, nedgravning af dræn, højvandslukke, slamsugning, kloakspuling, tv-inspektion, brøndrenovering, rotteskader og strømpeforing.

Få en god pris på arbejdet med din kloak i Brande