Kloak Brædstrup

» Få 3 gratis tilbud på kloakservice Få en god pris på arbejdet med din kloak i Brædstrup

Er din kloak begyndt at lugte? Eller er den stoppet til? Uanset hvad du har af problemer med din kloak i Brædstrup, er du kommet til rette sted. Her har vi nemlig samlet alle autoriserede kloakmestre i Brædstrup, så du hurtigt og nemt kan kontakte et kloakfirma, som kan hjælpe dig uanset, om det handler om kloakrenovering, slamsugning, tv-inspektion eller noget helt fjerde.

Vil du gerne have en god pris på kloakarbejde, kan du bestille 3 tilbud helt gratis og uforpligtende.

Så vil 3 autoriserede kloakmestre kontakte dig i løbet af få hverdage. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser og få overblik over prisniveauet for kloakarbejde i Brædstrup og omegn.

» Få 3 gratis tilbud på kloakservice

Åstruplund Entreprenørforretning ApS
Horsensvej 5
8740 Brædstrup

75 76 31 94


Aut. Kloakmester Henrik Hedegård
Hovedskovvej 8 A
8740 Brædstrup

75 76 02 17


Olsens Entreprenør Service ApS
Søndergade 83
8740 Brædstrup

ukendt


Entreprenør Christian Hansen
Klydevej 2
8740 Brædstrup

40 55 15 19


HN-Fundamenter ApS
Søndermarken 6
8740 Brædstrup

42 36 05 27


Entreprenørfirmaet Jens Jørgensen Brædstrup A/S
Energivej 15
8740 Brædstrup

75 75 13 98


Aut. Kloakmester Benny Mølgaard
Skolevænget 3
8740 Brædstrup

86 10 16 87


LM Entreprenør ApS
Søballevej 10
8740 Brædstrup

20 49 50 03Husk at en kloakmester skal være autoriseret

For det meste skal man være autoriseret som kloakmester for at udføre kloakarbejde. Det er et lovkrav, at man har den nødvendige uddannelse, hvis man skal slutte en kloak til det offentlige kloaknet. Formålet er blandt andet at sikre, at spildevand bliver behandlet korrekt, for det kan få alvorlige konsekvenser, hvis der sker fejl.

Autorisationen kan du betragte som din garanti for, at arbejdet med din kloak i Brædstrup bliver udført korrekt og efter de gældende regler. En autoriseret kloakmester vil desuden altid være forsikret, så du er dækket ind, hvis arbejdet med din kloak ikke er udført korrekt.

Er du i tvivl om, hvorvidt lige præcis problemet med din kloak kræver, at man er autoriseret kloakmester, kan du prøve at henvende dig til Horsens Kommune. Forvaltningen kan fortælle dig helt præcist, hvem der må udføre en opgave som fx kloakrenovering, slamsugning eller nedlægning af dræn.

Du kan også finde information om, hvad du må og ikke må på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en helt opdateret oversigt over autoriserede kloakmestre, som kan hjælpe dig med din kloak i Brædstrup.

Hjælpen er nær til din kloak i Brædstrup

Det er aldrig rart at have problemer med en kloak. Brædstrup og omegn huser heldigvis flere kloakmestre, som kan hjælpe dig med forskellige opgaver som fx etablering af kloak, nedgravning af dræn, højvandslukke, slamsugning, kloakspuling, tv-inspektion, brøndrenovering, rotteskader og strømpeforing.

Få en god pris på arbejdet med din kloak i Brædstrup