Kloak Ballerup

» Få 3 gratis tilbud på kloakservice Få en god pris på arbejdet med din kloak i Ballerup

Er din kloak begyndt at lugte? Eller er den stoppet til? Uanset hvad du har af problemer med din kloak i Ballerup, er du kommet til rette sted. Her har vi nemlig samlet alle autoriserede kloakmestre i Ballerup, så du hurtigt og nemt kan kontakte et kloakfirma, som kan hjælpe dig uanset, om det handler om kloakrenovering, slamsugning, tv-inspektion eller noget helt fjerde.

Vil du gerne have en god pris på kloakarbejde, kan du bestille 3 tilbud helt gratis og uforpligtende.

Så vil 3 autoriserede kloakmestre kontakte dig i løbet af få hverdage. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser og få overblik over prisniveauet for kloakarbejde i Ballerup og omegn.

» Få 3 gratis tilbud på kloakservice

EBC Kloak
Tåregårdsvej 26
2750 Ballerup

ukendt


Entreprenørfirmaet HLM ApS
Grantofteparken 838
2750 Ballerup

44 97 92 58


Kloakmesteren i Byen ApS
Baltorpvej 222
2750 Ballerup

26 16 85 54


Sydsjællands Entreprenørforretning ApS
Gl Rådhusvej 22
2750 Ballerup

44 65 60 00Husk at en kloakmester skal være autoriseret

For det meste skal man være autoriseret som kloakmester for at udføre kloakarbejde. Det er et lovkrav, at man har den nødvendige uddannelse, hvis man skal slutte en kloak til det offentlige kloaknet. Formålet er blandt andet at sikre, at spildevand bliver behandlet korrekt, for det kan få alvorlige konsekvenser, hvis der sker fejl.

Autorisationen kan du betragte som din garanti for, at arbejdet med din kloak i Ballerup bliver udført korrekt og efter de gældende regler. En autoriseret kloakmester vil desuden altid være forsikret, så du er dækket ind, hvis arbejdet med din kloak ikke er udført korrekt.

Er du i tvivl om, hvorvidt lige præcis problemet med din kloak kræver, at man er autoriseret kloakmester, kan du prøve at henvende dig til Ballerup Kommune. Forvaltningen kan fortælle dig helt præcist, hvem der må udføre en opgave som fx kloakrenovering, slamsugning eller nedlægning af dræn.

Du kan også finde information om, hvad du må og ikke må på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en helt opdateret oversigt over autoriserede kloakmestre, som kan hjælpe dig med din kloak i Ballerup.

Hjælpen er nær til din kloak i Ballerup

Det er aldrig rart at have problemer med en kloak. Ballerup og omegn huser heldigvis flere kloakmestre, som kan hjælpe dig med forskellige opgaver som fx etablering af kloak, nedgravning af dræn, højvandslukke, slamsugning, kloakspuling, tv-inspektion, brøndrenovering, rotteskader og strømpeforing.

Få en god pris på arbejdet med din kloak i Ballerup