Kloak Albertslund

» Få 3 gratis tilbud på kloakservice Få en god pris på arbejdet med din kloak i Albertslund

Er din kloak begyndt at lugte? Eller er den stoppet til? Uanset hvad du har af problemer med din kloak i Albertslund, er du kommet til rette sted. Her har vi nemlig samlet alle autoriserede kloakmestre i Albertslund, så du hurtigt og nemt kan kontakte et kloakfirma, som kan hjælpe dig uanset, om det handler om kloakrenovering, slamsugning, tv-inspektion eller noget helt fjerde.

Vil du gerne have en god pris på kloakarbejde, kan du bestille 3 tilbud helt gratis og uforpligtende.

Så vil 3 autoriserede kloakmestre kontakte dig i løbet af få hverdage. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser og få overblik over prisniveauet for kloakarbejde i Albertslund og omegn.

» Få 3 gratis tilbud på kloakservice

HRH Kloakservice ApS
Herstedøster Skolevej 16
2620 Albertslund

43 66 11 46


Albertslund VVS ApS
Holsbjergvej 51
2620 Albertslund

43 62 42 70


Refbjerg ApS
Fængselsvej 6
2620 Albertslund

40 10 20 89


Albertslund Byggeentreprise ApS
Lyngmosevej 20
2620 Albertslund

48 21 16 13


Bison Byg ApS
Vridsløsestræde 2
2620 Albertslund

28 72 49 39Husk at en kloakmester skal være autoriseret

For det meste skal man være autoriseret som kloakmester for at udføre kloakarbejde. Det er et lovkrav, at man har den nødvendige uddannelse, hvis man skal slutte en kloak til det offentlige kloaknet. Formålet er blandt andet at sikre, at spildevand bliver behandlet korrekt, for det kan få alvorlige konsekvenser, hvis der sker fejl.

Autorisationen kan du betragte som din garanti for, at arbejdet med din kloak i Albertslund bliver udført korrekt og efter de gældende regler. En autoriseret kloakmester vil desuden altid være forsikret, så du er dækket ind, hvis arbejdet med din kloak ikke er udført korrekt.

Er du i tvivl om, hvorvidt lige præcis problemet med din kloak kræver, at man er autoriseret kloakmester, kan du prøve at kontakte Albertslund Kommune. Forvaltningen kan fortælle dig helt præcist, hvem der må udføre en opgave som fx kloakrenovering, slamsugning eller nedlægning af dræn.

Du kan også finde information om, hvad du må og ikke må på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en helt opdateret oversigt over autoriserede kloakmestre, som kan hjælpe dig med din kloak i Albertslund.

Hjælpen er nær til din kloak i Albertslund

Det er aldrig rart at have problemer med en kloak. Albertslund og omegn huser heldigvis flere kloakmestre, som kan hjælpe dig med forskellige opgaver som fx etablering af kloak, nedgravning af dræn, højvandslukke, slamsugning, kloakspuling, tv-inspektion, brøndrenovering, rotteskader og strømpeforing.

Få en god pris på arbejdet med din kloak i Albertslund