Kloak Ørum Djurs

» Få 3 tilbud på kloakservice Få en god pris på arbejdet med din kloak i Ørum Djurs

Er din kloak begyndt at lugte? Eller er den stoppet til? Uanset hvad du har af problemer med din kloak i Ørum Djurs, er du kommet til rette sted. Her har vi nemlig samlet alle autoriserede kloakmestre i Ørum Djurs, så du hurtigt og nemt kan kontakte et kloakfirma, som kan hjælpe dig uanset, om det handler om kloakrenovering, slamsugning, tv-inspektion eller noget helt fjerde.

Vil du gerne have en god pris på kloakarbejde, kan du bestille 3 tilbud helt gratis og uforpligtende.

Så vil 3 autoriserede kloakmestre kontakte dig i løbet af få hverdage. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser og få overblik over prisniveauet for kloakarbejde i Ørum Djurs og omegn.

» Få 3 tilbud på kloakservice

Entreprenør Preben Nielsen
Brændtvadvej 18
8586 Ørum Djurs

86 38 15 04


Aut. Kloakmester Jan Birch
Hovedvejen 19
8586 Ørum Djurs

40 80 90 70


Murerfirmaet Bent Klausen ApS
Kratbakken 10
8586 Ørum Djurs

86 38 11 60


Murerfirmaet Nyborg Sørensen ApS
Ramten Hedevej 19, Ramten
8586 Ørum Djurs

86 38 12 66


Entreprenør BS Kristiansen
P. Madsensvej 12
8586 Ørum Djurs

29 24 14 92Husk at en kloakmester skal være autoriseret

For det meste skal man være autoriseret som kloakmester for at udføre kloakarbejde. Det er et lovkrav, at man har den nødvendige uddannelse, hvis man skal slutte en kloak til det offentlige kloaknet. Formålet er blandt andet at sikre, at spildevand bliver behandlet korrekt, for det kan få alvorlige konsekvenser, hvis der sker fejl.

Autorisationen kan du betragte som din garanti for, at arbejdet med din kloak i Ørum Djurs bliver udført korrekt og efter de gældende regler. En autoriseret kloakmester vil desuden altid være forsikret, så du er dækket ind, hvis arbejdet med din kloak ikke er udført korrekt.

Er du i tvivl om, hvorvidt lige præcis problemet med din kloak kræver, at man er autoriseret kloakmester, kan du prøve at henvende dig til Norddjurs Kommune. Forvaltningen kan fortælle dig helt præcist, hvem der må udføre en opgave som fx kloakrenovering, slamsugning eller nedlægning af dræn.

Du kan også finde information om, hvad du må og ikke må på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en helt opdateret oversigt over autoriserede kloakmestre, som kan hjælpe dig med din kloak i Ørum Djurs.

Hjælpen er nær til din kloak i Ørum Djurs

Det er aldrig rart at have problemer med en kloak. Ørum Djurs og omegn huser heldigvis flere kloakmestre, som kan hjælpe dig med forskellige opgaver som fx etablering af kloak, nedgravning af dræn, højvandslukke, slamsugning, kloakspuling, tv-inspektion, brøndrenovering, rotteskader og strømpeforing.

Få en god pris på arbejdet med din kloak i Ørum Djurs