Kloak Ølgod

» Få 3 tilbud på kloakservice Få en god pris på arbejdet med din kloak i Ølgod

Er din kloak begyndt at lugte? Eller er den stoppet til? Uanset hvad du har af problemer med din kloak i Ølgod, er du kommet til rette sted. Her har vi nemlig samlet alle autoriserede kloakmestre i Ølgod, så du hurtigt og nemt kan kontakte et kloakfirma, som kan hjælpe dig uanset, om det handler om kloakrenovering, slamsugning, tv-inspektion eller noget helt fjerde.

Vil du gerne have en god pris på kloakarbejde, kan du bestille 3 tilbud helt gratis og uforpligtende.

Så vil 3 autoriserede kloakmestre kontakte dig i løbet af få hverdage. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser og få overblik over prisniveauet for kloakarbejde i Ølgod og omegn.

» Få 3 tilbud på kloakservice

Aut. Kloakmester Eske Kristiansen
Hedevangsvej 5, Strellev
6870 Ølgod

75 24 55 51


Entreprenør & Aut. Kloakmester Henrik Blomgreen ApS
Nymandsgade 4
6870 Ølgod

53 54 56 80


Gaarde Smede- & Maskinforretning A/S
Stationsbakken 13, Gaarde
6870 Ølgod

75 24 10 66


Ølgod Entreprenørforretning A/S
Energivej 7
6870 Ølgod

25 23 23 00


Hansen & Bay Byg A/S
Skærbækvej 8
6870 Ølgod

40 14 85 80


Overgaards Byggefirma ApS
Viaduktvej 32
6870 Ølgod

21 21 88 98


Bounum Maskinstation A/S
Ndr. Bounumvej 11
6870 Ølgod

22 49 37 24Husk at en kloakmester skal være autoriseret

For det meste skal man være autoriseret som kloakmester for at udføre kloakarbejde. Det er et lovkrav, at man har den nødvendige uddannelse, hvis man skal slutte en kloak til det offentlige kloaknet. Formålet er blandt andet at sikre, at spildevand bliver behandlet korrekt, for det kan få alvorlige konsekvenser, hvis der sker fejl.

Autorisationen kan du betragte som din garanti for, at arbejdet med din kloak i Ølgod bliver udført korrekt og efter de gældende regler. En autoriseret kloakmester vil desuden altid være forsikret, så du er dækket ind, hvis arbejdet med din kloak ikke er udført korrekt.

Er du i tvivl om, hvorvidt lige præcis problemet med din kloak kræver, at man er autoriseret kloakmester, kan du prøve at henvende dig til Varde Kommune. Forvaltningen kan fortælle dig helt præcist, hvem der må udføre en opgave som fx kloakrenovering, slamsugning eller nedlægning af dræn.

Du kan også finde information om, hvad du må og ikke må på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en helt opdateret oversigt over autoriserede kloakmestre, som kan hjælpe dig med din kloak i Ølgod.

Hjælpen er nær til din kloak i Ølgod

Det er aldrig rart at have problemer med en kloak. Ølgod og omegn huser heldigvis flere kloakmestre, som kan hjælpe dig med forskellige opgaver som fx etablering af kloak, nedgravning af dræn, højvandslukke, slamsugning, kloakspuling, tv-inspektion, brøndrenovering, rotteskader og strømpeforing.

Få en god pris på arbejdet med din kloak i Ølgod