Kloak Årslev

» Få 3 tilbud på kloakservice Få en god pris på arbejdet med din kloak i Årslev

Er din kloak begyndt at lugte? Eller er den stoppet til? Uanset hvad du har af problemer med din kloak i Årslev, er du kommet til rette sted. Her har vi nemlig samlet alle autoriserede kloakmestre i Årslev, så du hurtigt og nemt kan kontakte et kloakfirma, som kan hjælpe dig uanset, om det handler om kloakrenovering, slamsugning, tv-inspektion eller noget helt fjerde.

Vil du gerne have en god pris på kloakarbejde, kan du bestille 3 tilbud helt gratis og uforpligtende.

Så vil 3 autoriserede kloakmestre kontakte dig i løbet af få hverdage. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser og få overblik over prisniveauet for kloakarbejde i Årslev og omegn.

» Få 3 tilbud på kloakservice

Aut. Kloakmester Verner Nielsen
Degnemarken 7, Sdr. Nærå
5792 Årslev

65 99 15 08


Tarup VVS ApS
Industrivej 16
5792 Årslev

65 97 24 70


Vognmand og Entreprenør Bent Ove Jørgensen A/S
Nørrevang 4
5792 Årslev

65 90 18 91


ETS A/S
Dømmestrupvej 64
5792 Årslev

65 90 15 85


Lejko ApS
Kirstinebjergvej 14
5792 Årslev

51 96 38 88


Lars Rendegraver
Mørkhøjvej 10
5792 Årslev

21 42 77 75


Faaborg-Midtfyn Entreprenøren ApS
Skovløkkevej 3
5792 Årslev

62 61 21 65Husk at en kloakmester skal være autoriseret

For det meste skal man være autoriseret som kloakmester for at udføre kloakarbejde. Det er et lovkrav, at man har den nødvendige uddannelse, hvis man skal slutte en kloak til det offentlige kloaknet. Formålet er blandt andet at sikre, at spildevand bliver behandlet korrekt, for det kan få alvorlige konsekvenser, hvis der sker fejl.

Autorisationen kan du betragte som din garanti for, at arbejdet med din kloak i Årslev bliver udført korrekt og efter de gældende regler. En autoriseret kloakmester vil desuden altid være forsikret, så du er dækket ind, hvis arbejdet med din kloak ikke er udført korrekt.

Er du i tvivl om, hvorvidt lige præcis problemet med din kloak kræver, at man kan løse problemer med din kloak, kan du prøve at henvende dig til Faaborg-Midtfyn Kommune. Forvaltningen kan fortælle dig helt præcist, hvem der må udføre en opgave som fx kloakrenovering, slamsugning eller nedlægning af dræn.

Du kan også finde information om, hvad du må og ikke må på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en helt opdateret oversigt over autoriserede kloakmestre, som kan hjælpe dig med din kloak i Årslev.

Hjælpen er nær til din kloak i Årslev

Det er aldrig rart at have problemer med en kloak. Årslev og omegn huser heldigvis flere kloakmestre, som kan hjælpe dig med forskellige opgaver som fx etablering af kloak, nedgravning af dræn, højvandslukke, slamsugning, kloakspuling, tv-inspektion, brøndrenovering, rotteskader og strømpeforing.

Få en god pris på arbejdet med din kloak i Årslev